Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Starter van de Maand: Thomas Korpel

Thomas Korpel Starter van de Maand

Hallo, ik ben Thomas Korpel, oprichter van Aligned Living in Alkmaar. Mijn bedrijf richt zich op het helpen van ondernemers, zowel persoonlijk als zakelijk, met een holistische aanpak waarin spiritualiteit en bewustwording centraal staan.

Ik ben geboren in de nazomer van 1987, drie maanden te vroeg, en had direct na mijn geboorte een bijna-doodervaring omdat ik minutenlang niet ademde. Dit bracht me vroeg in contact met wat velen het hiernamaals noemen. Ik kon aura’s zien en communiceren met overleden dierbaren en spirituele gidsen. Deze gaven zorgden voor verwarring binnen mijn familie, die moeite had om dit te begrijpen.

De start van Aligned Living

Op mijn 25e leidde het onderdrukken van mijn spirituele gaven en het aanpassen aan mijn omgeving tot een burn-out en depressie. Meditatie, mindfulness en Reiki hielpen me om weer verbinding te maken met mezelf. Deze ervaringen, samen met mijn authentieke en nuchtere benadering, vormen de basis van Aligned Living. Als medium, healer en intuïtieve coach ondersteun ik anderen bij hun persoonlijke en zakelijke groei.

Ik ben begonnen met Aligned Living nadat mijn WW-uitkering stopte. Zonder baan, maar met een heldere visie, besloot ik mijn eigen weg te gaan. Momenteel werk ik als intuïtief business coach en daarnaast parttime in de thuiszorg. Dit biedt mij een stabiele basis terwijl ik mijn bedrijf opbouw.

Hulp en ondersteuning

Financieel gezien had ik weinig hulp nodig bij de start. De meeste investeringen, zoals coaching, financierde ik vanuit mijn eigen spaargeld. Ik heb een coach ingeschakeld om mij te begeleiden bij het opzetten van mijn bedrijf en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Zonder ondernemingsplan

Ik heb geen traditioneel ondernemingsplan geschreven. Mijn aanpak was intuïtief en flexibel, passend bij mijn bedrijf. De investeringen die ik heb gedaan, gingen voornamelijk naar coaching en persoonlijke ontwikkeling, gefinancierd vanuit mijn eigen middelen.

Klanten werven

Mijn benadering om klanten aan te trekken is anders dan gebruikelijk. Naast social media en mijn website, vertrouw ik op de kracht van manifestatie en mijn intuïtie. Door verschillende spirituele technieken in te zetten, bouw ik op een natuurlijke manier aan mijn klantenkring en ontstaan er diepgaande relaties met mijn cliënten.

Eerste ervaringen

De technische kant van het opzetten van mijn website en andere online tools was een grote uitdaging. Het vergde veel tijd en energie om dit onder de knie te krijgen. Daarnaast was er weinig steun vanuit mijn familie, die liever zag dat ik een vaste baan aanhield. Maar de positieve reacties van mijn klanten en de steun van mijn netwerk compenseerden dit ruimschoots. Ik bouwde snel een netwerk op en kon waardevolle samenwerkingen aangaan.

Toekomstvisie

Over vijf jaar zie ik mezelf deels wonend op Ibiza en in Nederland, waar ik retraites en één-op-één coaching aan ondernemers zal geven. Ik wil lezingen geven over het integreren van spiritualiteit in het ondernemerschap en mijn ervaringen delen in een boek. Mijn doel is om volledig financieel onafhankelijk te zijn dankzij mijn werk als intuïtief coach.

Tips voor andere starters

Voor andere starters heb ik enkele belangrijke tips:

  • Blijf trouw aan jezelf. Er zijn talloze strategieën en adviezen, maar het is essentieel om te ontdekken wat voor jou werkt.
  • Verdiep je in spiritualiteit, bewustzijn en energie. Dit kan je helpen om in balans te blijven en je onderneming op een authentieke manier te laten groeien.
  • Deel je ervaringen als mens en ondernemer, inclusief de uitdagingen. Mensen willen een echte band met je voelen voordat ze zaken met je doen.
  • Onthoud dat klanten niet alleen kopen wat je doet, maar waarom je het doet.
Contact

Website: Www.alignedliving.energy
Email: thomas@alignedliving.energy
Facebook
LinkedIn
Instagram

Ook Starter van de Maand worden?

Wil je ook een maand lang prominent met jouw bedrijf op onze website en op onze socials staan? Ben je korter dan 5 jaar bezig met je eigen bedrijf? Meld je dan aan voor de rubriek Starter van de Maand. Kijk hier voor meer informatie.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven