Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Over ons

Al meer dan 20 jaar een begrip voor startende ondernemers

StartendeOndernemers.nl, platform voor starter en adviseur, is al meer dan 20 jaar een begrip voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen. Je leest hier dagelijks nieuws, tutorials en columns. Vaak voorzien van rake en humorvolle illustraties. Naast informatievoorziening is het in contact komen met een adviseur een belangrijk onderdeel. De focus ligt hierin in laagdrempelig en ad hoc advies in de basis met al dan niet oog op een volgtraject.

Achtergrond

Starters Media begon 25 jaar geleden als het als een grafisch ontwerp- en webdesignburo Studio Scope in Arnhem. Veel klanten waren startende ondernemers. Hierdoor kwam de focus steeds meer te liggen het bieden van online support aan de starter. Niet alleen op het gebied van presentatie en design, maar op alle mogelijke vlakken. Met de evolutie van de tijd veranderde Studio Scope daarom zijn koers naar het uitgeven van websites voor startende ondernemers, wat leidde tot de oprichting van Starters Media. Naast StartendeOndernemers.nl is de website Starterspakket.nl in oprichting. Samen vormen ze een totaalconcept. Het bedrijf is opgericht door creatief ondernemer Jaap Lubberts, die naast Starters Media meerdere ondernemingen voert met name in de kunsten sector.

Doorstart

Omdat in de van tijd het landschap van online interactie veranderde en de gemeenschap op de website verplaatste zich naar de dynamische wereld van sociale media, is besloten de uitgaven vanaf 2024 in een nieuwe opzet aan te bieden. De nieuwe websites zijn meer intensief aan onze social communities gekoppeld. De content bevind zich op de website en de interactie is op social media. De Startende Ondernemers Facebook groep is hierin al enige jaren actief. De LinkedIN groep is recentelijk toegevoegd.

Totaaloverzicht

Starters Media biedt de starter, ondernemer en adviseur hiermee een totaaloverzicht van dagelijks nieuws, advies, producten en diensten die via een laagdrempelige en overzichtelijke manier te verkrijgen zijn of aangeboden kunnen worden.

Scroll naar boven