Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

startende ondernemers community

Community

Word nu ook lid van onze groep!

Wordt nu ook lid van onze Facebook groep; De StartendeOndernemers.nl Groep

Waarom lid worden?

Wij bieden je dagelijks actueel nieuws en wetenswaardigheden. Vragen staat vrij en we helpen je met achtergrond informatie en kunnen je doorverwijzen naar de juiste bron of adviseur die in de groep actief is. We zijn namelijk al meer dan 20 jaar actief als website en sinds 9 jaar ook op Facebook met meer dan 6000 actieve leden!

Al lid? Ga hier naar de StartendeOndenemers.nl Facebook Groep:

Geen Facebook? Geen probleem!

Niet iedereen zit op Facebook. Dat geldt ook voor sommige adviseurs. Daarom kun je ook terecht in onze nieuwe groep op LinkedIN en hier je vragen stellen!


Testimonials

“Sinds ik lid ben geworden van deze Facebook-groep voor startende ondernemers, heeft mijn onderneming een boost gekregen. De waardevolle adviezen en steun van mede-ondernemers hebben me geholpen om snel te groeien. Dankzij deze community voel ik me echt onderdeel van een inspirerend netwerk!”
Lisa Radstake, Heerhugowaard

“Als beginnende ondernemer in Utrecht was ik op zoek naar een plek waar ik mijn vragen kon stellen en ervaringen kon delen. De Facebook-groep voor startende ondernemers bleek de perfecte plek te zijn. Ik heb niet alleen antwoorden gevonden, maar ook nieuwe connecties opgedaan. Een absolute aanrader!”
Martijn Witteveen, Utrecht

“Dankzij de actieve en behulpzame gemeenschap in de Facebook-groep voor startende ondernemers heb ik mijn bedrijf met zelfvertrouwen kunnen laten groeien. Het delen van kennis en het stellen van vragen is voor mij een routine geworden. Een essentiĆ«le bron van informatie en feedback!”
Sanne Mandemakers, Enschede

Scroll naar boven