Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Vanaf 1 maart aanvragen SLIM subsidie weer tijdelijk mogelijk

leren opleiding ondernemen groeien

Op zoek naar een kans om jouw bedrijf te laten groeien? Goed nieuws voor startende ondernemers! Vanaf 1 maart 2024 opent het nieuwe aanvraagtijdvak voor de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM-subsidie). Hier is alles wat je moet weten:

Wat is de SLIM-subsidie?

De SLIM-subsidie is speciaal ontworpen voor mkb-ondernemers met frisse ideeën voor leren en ontwikkelen binnen hun bedrijf. Wil je deze kans benutten? Zorg ervoor dat je je als aanvrager registreert, dit kan al twee weken voor de opening van het tijdvak. Wees er dus op tijd bij om geen kansen te missen!

Aanvraagperiode: 1 tot en met 28 maart 2024

Markeer je kalender! Van 1 tot en met 28 maart 2024 kun je de SLIM-subsidie aanvragen. Een geweldige kans om jouw onderneming een boost te geven. Vergeet niet je registratie op tijd te voltooien!

Voor wie is de SLIM-subsidie?

De SLIM-regeling is specifiek voor mkb-ondernemers. Als jij tot deze categorie behoort, kun je subsidie krijgen voor maatregelen die de leeromgeving in jouw bedrijf versterken. Ontdek de voordelen en kansen die deze regeling biedt!

Wat kun je doen met de SLIM-subsidie?

Met de SLIM-subsidie kun je als ondernemer verschillende activiteiten financieren die gericht zijn op het verbeteren van de leeromgeving. Hier zijn vier mogelijkheden waarvoor je subsidie kunt aanvragen:

  • Doorlichting van je onderneming: Werk aan een toekomstgericht opleidingsplan.
  • Loopbaan- en ontwikkeladviezen: Ondersteun je werknemers bij hun loopbaanontwikkeling.
  • L&O Methode: Investeer in initiatieven die werknemers aanmoedigen in hun ontwikkeling, zoals bedrijfsscholen of ontwikkelgesprekken.
  • Derde Leerweg: Bied een praktijkleerplaats aan voor (delen) van een mbo-opleiding in de derde leerweg voor volwassenen.

Ontdek de mogelijkheden van de SLIM-subsidie en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven