Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Ontdek de KVK Innovatie Top 100: Jouw kans op de spotlight!

KVK innovatie top 100

Heb jij een vernieuwend product of dienst ontwikkeld dat de wereld kan veranderen? Wil je meer bekendheid genereren, je netwerk uitbreiden en nieuwe klanten aantrekken? Dan is de KVK Innovatie Top 100 jouw podium!

Elk jaar selecteert de jury de 100 meest baanbrekende Nederlandse mkb’ers en geven ze een plekje in de schijnwerpers om andere ondernemers te inspireren. Dit jaar introduceert de Innovatie top 100 een vernieuwing: bedrijven worden ingedeeld in vijf categorieën, elk beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. En dat is nog niet alles – ook het publiek, krijgt de kans om een stem uit te brengen.

Een event vol inspiratie en groeimogelijkheden

Dit gratis evenement, gepland voor november, draait helemaal om inspiratie, netwerken en het verkennen van de volgende stappen voor de groei van jouw bedrijf. Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht? Dan mag je deze kans niet missen!

De Categorieën: Van duurzame energie tot gezondheid

De competitie kent vijf categorieën die verschillende aspecten van innovatie omvatten:

  1. Circulaire Economie: Voor bedrijven die zich richten op het maximaliseren van herbruikbaarheid van producten en grondstoffen, het verlengen van de levensduur van materialen en het verminderen van schade aan het milieu.
  2. Energietransitie: Voor innovaties die de overgang van traditionele, fossiele brandstoffen naar duurzame, hernieuwbare energiebronnen bevorderen.
  3. Arbeidsmarkt en Samenleving: Voor vernieuwingen die de manier waarop mensen samenwerken, organiseren, communiceren en leven verbeteren.
  4. Voeding, Water en Infrastructuur: Voor innovaties die zich richten op het behouden van een gezonde en toekomstbestendige voedsel- en watervoorziening en infrastructuur.
  5. Gezondheid en Zorg: Voor vernieuwingen rondom het monitoren, bevorderen, behouden en herstellen van de gezondheid van mens en gemeenschap.
De Inschrijving: Voor wie en wanneer?

Elke ondernemer die een innovatief product of dienst heeft gelanceerd en staat ingeschreven in het KVK Handelsregister kan meedoen. De inschrijfperiode loopt van 18 april tot en met 1 augustus.

Deelnemen aan de KVK Innovatie Top 100 is volledig gratis, inclusief het bijwonen van het evenement in november. Wat heb je nodig voor inschrijving? Gewoon wat basisinformatie over je bedrijf en de innovatie waarmee je deelneemt.

Een vakjury beoordeelt jouw innovatie op basis van originaliteit, impact, verkrijgbaarheid en groeiambitie. We willen dat je zo specifiek en gedetailleerd mogelijk antwoord geeft op de vragen bij de inschrijving, zodat de jury een passende beoordeling kan geven. Elke categorie heeft een vakjury met experts uit het veld, zoals vakjournalisten, voorgaande winnaars van de KVK Innovatie Top 100 en KVK-adviseurs. Zij hebben de juiste kennis om jouw innovatie te beoordelen.

Meld je hier aan op de website van KvK Innovatie top 100.

Wat levert een nominatie op?

Deelname aan de KVK Innovatie Top 100 biedt jouw bedrijf en innovatie enorm veel zichtbaarheid. Eerdere deelnemers hebben hun netwerk uitgebreid en zijn in gesprek gekomen met de overheid, leveranciers en andere bedrijven. Een nominatie in de KVK Innovatie Top 100 geeft je ook een betrouwbaar imago, wat kan leiden tot meer websitebezoek en klanten.

Mis deze kans niet om jouw innovatie in de schijnwerpers te zetten en de volgende stap te zetten voor de groei van jouw bedrijf. Schrijf je nu in voor de KVK Innovatie Top 100 en laat de wereld zien wat jij te bieden hebt!

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven