Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Extra hulp van de Belastingdienst bij de start van je bedrijf

webinar

Als je net begint als ondernemer, kunnen belastingzaken behoorlijk ingewikkeld lijken. Maar geen zorgen, de Belastingdienst staat klaar om je te helpen. Ferry Hoogerheijde, een expert op het gebied van belastingvoorlichting voor startende ondernemers, is al meer dan 15 jaar bezig om starters te begeleiden en gaf onlangs goede tips voor je fiscale start op de website van de Belastingdienst. Met name deelname aan een webinar is aanbevolen. Ferry legt uit waarom.

Leer alles over belastingregelingen

Starters kunnen via een webinar contact de Belastingdienst raadplegen. Een webinar is een zeer toegankelijke en plezierige manier om mensen van informatie te voorzien, wat vaak resulteert in veel aanmeldingen. Tijdens een webinar krijgen starters essentiƫle informatie over belastingregelingen en handige tips voor een goede administratie. Het mooie is dat je meteen al je vragen kunt stellen via de chat. Naast webinars biedt de Belastingdienst ook andere vormen van ondersteuning aan, zoals informatieve podcasts en de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat op de website.

Praktische voorbeelden en persoonlijke hulp

Ferry legt uit dat starters vaak behoefte hebben aan praktische uitleg en voorbeelden. Daarom worden er tijdens het webinar veel concrete situaties behandeld. Het doel is om starters te helpen bij het opzetten van een solide administratie en het regelen van hun fiscale zaken. Het belangrijkste is dat starters weten dat ze altijd hulp kunnen krijgen. Zo kunnen ze met een gerust hart focussen op hun onderneming.

Wil je ook eens aan een webinar deelnemen? Houd dan de website goedestartbelastingdienst.nl goed in de gaten.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven