Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

22 oktober 2024: Start Opleiding Succesvol Ondernemen

Als je start met je eigen bedrijf, loop je vaak tegen het probleem aan dat klanten vinden lastiger is dan verwacht. Veel ondernemers proberen iedereen te bereiken, maar spreken daardoor niemand specifiek aan. Tijdens de opleiding Succesvol Ondernemen leer je hoe je dat anders aanpakt en je onderneming commercieel sterker maakt.

Leestijd: 3 minuten.

Cees Verbree

Cees Verbree, adviseur bij Honescon is één van je mentoren bij deze opleiding, hij helpt je graag op weg naar commercieel succes.

Opleiding Succesvol Ondernemen: meer focus en resultaat

Wat maakt jou uniek?

Een van de belangrijkste onderwerpen in de opleiding is het onderscheiden van jouw onderneming van de rest. We gaan dieper in op wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe je jouw verhaal vertelt aan de juiste doelgroep.

Opzet van de opleiding

  • Lesdagen De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, verspreid over 5 weken, van 13:00 tot 16:30. De eerstvolgende startdatum is 22 oktober 2024.
  • Kosten De kosten voor deze opleiding bedragen € 850,- exclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten, en je ontvangt 20 PE-Punten Cat. 2.
  • Ervaren docenten De lessen worden gegeven door praktijkervaren MKB-coaches die je helpen inzicht te krijgen in waar je winst kunt behalen.

Wat leer je?

  • Commerciële waarde Je leert de commerciële toegevoegde waarde van jouw bedrijf beter begrijpen. We behandelen wie jouw ideale klant is en hoe je commerciële gesprekken succesvol voert om deals te sluiten.
  • Financieel dashboard Je ontwikkelt een financieel dashboard dat je inzicht geeft in de actuele én toekomstige financiële situatie van je onderneming.
  • Commercieel plan Aan het eind van de opleiding heb je een strategisch commercieel plan van aanpak, dat direct toepasbaar is voor jouw praktijk. Hiermee kun je jouw onderneming succesvol verder ontwikkelen.

Aanmelden

Wil je meer commercieel inzicht krijgen en succesvoller ondernemen? Meld je dan aan voor de opleiding Succesvol Ondernemen via de link hieronder.

Meer informatie en aanmelden: https://www.mediationeducatie.nl/succesvol-ondernemen/.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven