Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

2 oktober 2024: Startersevent in Limburg

StartersCentrum Limburg nodigt je uit voor het Startersevent 2024 in Roermond. Als je overweegt om je eigen bedrijf te beginnen, dan is dit evenement iets voor jou. Op 2 oktober, vanaf 19:00 uur, ben je welkom in Het Forum (Elmpterweg 50). Het event biedt praktische informatie en inspiratie via diverse workshops en sprekers.

Leestijd: 3 minuten.

Anita Lussenburg, StartersCentrum Limburg
Startersevent 2024: inspiratie en advies voor ondernemers

Wat kun je verwachten?

  • Fiscale zaken voor starters De Belastingdienst legt je uit hoe je omgaat met de omzet- en inkomstenbelasting.
  • Een eigen bedrijf beginnen in 10 stappen De Kamer van Koophandel neemt je mee door de belangrijkste stappen die je moet zetten om je bedrijf te starten.
  • Starten met behoud van WW-uitkering Het UWV laat je zien welke mogelijkheden er zijn als je een uitkering hebt en toch wilt ondernemen.
  • Leren van ervaren ondernemers Het OndernemersKlankBord deelt hun ervaring en helpt je met het herkennen van mogelijke valkuilen.
  • AI en ondernemen Frits Gubbels, ondernemerscoach en ICT-expert, vertelt je hoe je kunstmatige intelligentie (AI) kunt inzetten bij de start van je onderneming. Hij geeft je tips over het gebruik van tools zoals ChatGPT voor je ondernemingsplan.
  • Innovatie in je onderneming Geert Schols, innovatie-expert en zorgprofessional, helpt je met praktische tips om een innovatieve mindset te ontwikkelen voor jouw bedrijf.
  • Verzekeringen en pensioen Frank Reijans van Risk-Co bespreekt zaken als arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, pensioenopbouw en het Broodfonds voor startende ondernemers.

Aanmelden en deelname

Deelname aan het Startersevent is gratis, maar aanmelden is verplicht. Kom je samen met iemand? Zorg dan dat je beide namen doorgeeft vanwege de beperkte capaciteit. Kun je er op 2 oktober niet bij zijn? Dan is er op 11 december nog een kans in Heerlen.

Meer informatie en aanmelden: https://www.starterscentrum.nl/startersevent-limburg/.

Anita Lussenburg, adviseur bij StarterCentrum Limburg, kijkt ernaar uit je te zien bij het event!

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven