Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Welkom op de nieuwe website voor starter, ondernemer en adviseur!

Opening website startende ondernemers

Vandaag is de feestelijke opening en lancering van onze nieuwe website, een vertrouwd aanbod in een nieuwe opzet. Al meer dan 20 jaar is StartendeOndernemers.nl dé plek voor iedereen die droomt van een eigen bedrijf. Van startende ondernemers tot ervaren adviseurs, ons platform biedt een schat aan informatie, inspiratie en een levendige community. We hebben een belangrijke mijlpaal bereikt met de lancering van onze vernieuwde website, die naast vertrouwde elementen ook nieuwe onderdelen zal bevatten. De website is daarbij mooi en helder vormgegeven en voorzien van sprekende illustraties. Ook wij zitten met deze doorstart in een startfase. De website zal dagelijkse en actuele updates bevatten en zo steeds meer nuttige content krijgen. Ook voegen we van tijd tot tijd leuke artikelen uit ons rijke archief toe. Wil je content toevoegen in de vorm van een persbericht of event vermelding? Wil je Starter van de Maand worden? Laat het ons weten!

De Kern van Ons Platform

StartendeOndernemers.nl heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare bron van kennis. Met nuttige artikelen, boeiende columns, een uitgebreide eventagenda en leuke rubrieken zoals “Starter van de Maand” bieden we een breed scala aan informatie. Onze Facebook-community vormt samen met deze website de kern van ons platform. Met dit platform willen we startende en gevestigde ondernemers ondersteunen met actualiteit, advies en de mogelijkheid tot onderlinge discussie.

Stappenplan voor Ondernemers

Een aanvulling op de actuele informatie op onze website, die ook in de Facebook groep gedeeld wordt,  is de startersinformatie in de vorm van het stappenplan voor het starten van je eigen bedrijf. Dit overzichtelijke stappenplan behandelt de meeste aspecten van het ondernemerschap en dient als een handige herinnering aan zaken waarmee je te maken krijgt. Hoewel de focus op de Nederlandse wetgeving ligt, zijn veel van de besproken zaken ook relevant voor ondernemers in Vlaanderen.

Community voor Interactie

Onze community op de website is de plek waar verdieping en interactie plaatsvinden. Na het raadplegen van artikelen uit ons stappenplan kun je terecht in onze Startende Ondernemers Facebook-groep om vragen te stellen, deel te nemen aan discussies en ervaringen te delen. Hier zijn starters, ondernemers en adviseurs uit zowel Nederland als Vlaanderen van harte welkom. Wij geven de voorzet, de rest is aan jou!

Adviseurs en Experts

Samenwerking met bedrijfsadviseurs en vak experts is een van onze speerpunten. Via onze Facebook-groep en website zullen zij te vinden en raadpleegbaar zijn. Naast advies publiceren ze regelmatig bijdragen en columns. Het is een vast onderdeel van de website dat we al vanaf de start van onze website, 20 jaar geleden, aanbieden.  Bij lancering van deze nieuwe website is het onderdeel nog in bewerking. We houden je op de hoogte! Wil je zelf als adviseur bijdragen? Neem contact met ons op!

Of je nu op zoek bent naar inzichten over financiering, juridische stappen, belastingaangelegenheden, marketingstrategieën, of andere essentiële aspecten van ondernemerschap, wij staan klaar om je te begeleiden. Laten we samen dit ondernemersavontuur verkennen en je dromen van een eigen bedrijf realiseren! Of je nu aan het begin staat of al gestart bent, StartendeOndernemers.nl is er voor jou.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven