starter van de maand

De droom van Natasja Crausen komt uit

Een eigen administratiekantoor na 25 jaar loondienst

Post en deel ook jouw starter van de maand. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12521 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Natasja Crausen

Mijn naam is Natasja Crausen 44 jaar oud en per 01 oktober 2016 ben ik een administratie-en advieskantoor gestart als onderdeel van Ten Donkelaar Administratie, met als standplaats Venlo. 
 
Oude droom
Na 25 jaar in diverse functies in loondienst te hebben gewerkt, werd het tijd het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Ik heb mijzelf de vraag gesteld: "Waar word ik nu echt gelukkig van en waar haal ik de komende jaren voldoening uit?". Toen kwam een oude droom van mij weer naar boven, namelijk een eigen administratiekantoor beginnen. Met mijn kennis (SPD, Hofam, Belastingconsulent) en opgedane werkervaring wil ik graag ondernemers begeleiden en ondersteunen. Maar ik wil meer bieden dan de eenpitters, vandaar de samenwerking met ten Donkelaar.  
 
Dienstverband beëindigd
Bij mijn vorige werkgever is mijn dienstverband beëindigd zodat ik mij volledig kan focussen op het starten van mijn eigen kantoor. Een financiering heb ik gelukkig niet nodig, dus vanuit een "luxe" positie kan ik starten. Wel heb ik voor mijzelf een ondernemingsplan uitgewerkt, dit kan ik iedereen aanraden, ook als het niet benodigd is voor externen. 
 
Seminars en stage lopen
In de maand september heb ik diverse seminars gevolgd bij het starterscentrum Limburg, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel gedaan, overleg gepleegd inzake de benodigde verzekeringen, contacten gelegd met kantoren die leads verkopen, zakelijke bankrekeningen geopend, ben ik op zoek gegaan naar kantoorruimte en heb ik "stage" gelopen bij andere kantoren van ten Donkelaar. Kortom alle voorbereidingen zijn getroffen en nu breken de spannende tijden aan.
 
Twijfel
Het gehele traject heeft mij veel energie gegeven maar ook sloeg soms de twijfel toe. Een gesprek aangaan met een andere starter en zijn/haar ervaring beluisteren heeft mij erg geholpen. Ik hoop dat ik over 2 jaar tevreden kan terugkijken en dat ik kan zeggen blij te zijn geweest mijn hart te hebben gevolgd. 

Mijn diensten
‚ÄčIk bied, als onderdeel van Ten Donkelaar Administratie, ZZP-ers tot MKB-ers, zowel starters als ervaren ondernemers, een dienstverlening aan welke past bij de omvang en levensfase van hun bedrijf zodat zij zich thuis voelen. Als Ten Donkelaar hanteren wij vaste tarieven zodat ondernemers niet verrast worden met onverwachte facturen. De kantoren zijn regionaal en klein (laagdrempelig) van opzet, echter vanwege ons landelijk netwerk hebben wij diverse specialismen in eigen huis en zijn wij goed bereikbaar. Voor meer informatie klik op de link hieronder.

TIP
Wil je Natasja's nieuwe bedrijf een boost geven? Deel dan dit artikel via Facebook e Twitter!

Bron & informatie:
Natasja Crausen
Bewerkt: Zondag 09 Oktober 2016
Gepost: Zondag 09 Oktober 2016