persbericht

Veelbelovende technology startups gezocht

Het HB Incubatorprogramma maakt juridisch advies op topniveau bereikbaar voor start-ups

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12506 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Houthoff Buruma zoekt voor de vierde keer naar veelbelovende start-ups voor haar incubatorprogramma. Met dit programma bieden we start-ups gedurende twee jaar juridisch advies op topniveau tegen een bijzonder tarief. Start-ups kunnen hiermee de juridische aspecten van hun onderneming verder professionaliseren en de waarde van hun onderneming vergroten. Voor deze nieuwe editie van de HB Incubator zijn we op zoek naar start-ups in de technology sector.

Wil je als start-up écht succesvol worden, dan moeten ook de juridische zaken goed zijn geregeld. Je hebt bijvoorbeeld een duidelijke aandeelhoudersovereenkomst nodig of solide contracten voor medewerkers. Alleen dan word je interessant voor kapitaalkrachtige investeerders. Hoewel we merken dat de meeste start-ups zich dit wel realiseren, weten we ook dat er vaak geen geld voor is en de aandacht uitgaat naar andere zaken.

Het HB Incubatorprogramma
Met het HB Incubatorprogramma van Houthoff Buruma kunnen start-ups gedurende twee jaar tegen het bijzondere tarief van €50,- per uur juridische ondersteuning op topniveau krijgen, met een maximum van 200 uur. Een team van jonge talentvolle advocaten ondersteunt de start-ups en adviseert hen over alle juridische aspecten die nodig zijn om uit te groeien tot een succesvolle onderneming, zoals bedrijfsstructuur, financiering, commerciële contracten, personeel, intellectueel eigendom en belastingen. Houthoff Buruma heeft bij eerdere edities van de HB Incubator onder andere de volgende start-ups succesvol ondersteund: Barqo, Nerdalize, Innofuse, Poopy Cat en Bird Control Group. 

Steinar Henskens, oprichter van Bird Control Group:

 "Het HB Incubator programma heeft Bird Control Group ondersteund in de transformatie van start-up naar scale-up. De advocaten hebben ons uitgedaagd op het hoogste niveau voor een start-up prijs. Ik kan de HB Incubator van harte aanbevelen aan andere start-ups".

Bron & informatie:
hbincubator.com/join-us/
Bewerkt: Donderdag 02 Juni 2016
Gepost: Donderdag 02 Juni 2016