Starter van de Maand

Suleyka Reeder, The Aid of Art

Suleyka Reeder

Ik ben Suleyka Reeder en dit jaar begonnen met The Aid of Art, een sociaal bedrijf dat authentieke, betaalbare kunst uit Latijns-Amerika biedt. Na 13 jaar actief geweest te zijn bij hedgefunds handelshuizen en bancaire instellingen, kwam ik erachter dat ik toch graag iets meer wilde bijdragen.

Lees nu »

Samen voor jezelf!

word lid Welkom op startendeondernemers.nl. Ga je je eigen bedrijf starten of ben je ondernemer? Word dan lid! Als lid heb je toegang tot alle pagina's van deze en gerelateerde websites en kun je zelf items posten. Je maakt gebruik van aanbiedingen en hebt toegang tot evenementen. Al meer dan 11.000 leden gingen je voor!

Actueel

Bites en Business Groningen


29
jun

Bites & Business site: Startersagenda.nl

Bites & Business Groningen, inspirerende netwerkdiners voor dames, zelfstandig werkend maar ook in loondienst. Wil jij ook verbinden met leuke dames uit de stad, maar ook de hele provincie Groningen? Kom een keertje mee eten en netwerken!

Evenement info »
verzekering

Publieke verzekering moet eind maken aan onverzekerde ondernemers site: Starterskrant.nl

Bestaande arbeidsongeschiktheids verzekeringen zijn voor menig kleine ondernemer en ZZP'er te duur. Daarom moet er een betaalbare oplossing komen. Wettelijk geregeld. Dat geldt ook voor de pensioenfondsen. Hiermee moet er een eind gaan komen aan de grote groepen onverzekerde ondernemers in Nederland. Dat zegt minister Asscher van Sociale Zaken in een interview aan de Volkskrant.

Lees artikel »
kassa stelen

Frauderende winkelmedewerker loopt steeds vaker tegen de lamp site: Eigen-Zaak.nl

Frauderende medewerkers krijgen steeds minder de kans om ergens anders een baan te krijgen in de detailhandel. Dit is het reultaat van het werk van het Waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD). Daarin worden frauderende medewerkers opgenomen om te voorkomen dat ze ongehinderd bij een andere winkel aan de slag kunnen.

Lees artikel »
regio geld

Bedrijven betalen fors meer OZB in Noord Holland site: Starterskrant.nl

Gemeenten in Noord-Holland houden zich niet aan de eigen afspraken met het Rijk om de OZB-opbrengsten met maximaal 3% te laten stijgen. Dit jaar komen de OZB-opbrengsten uit bedrijfspanden (niet-woningen) in de provincie gemiddeld op 4,5% hoger uit dan in 2014. Dat is de helft meer dan de tussen Rijk en VNG afgesproken macronorm van 3%.

Lees artikel »

Nieuwe leden

Marc Pors, Ondernemer

Marc Pors

Uit: Bolsward, Friesland
online


standaard profielfoto man

Reggie dusiterhof

Uit: Doetinchem, Gelderland
offline


Nieuwe businesscardsHG Webdesign

Winterswijk,