Cinthia Zijderveld

Column

Vermogen en toeslagen een slechte combinatie

Het volgende kwam ik laatst tegen bij een klant, ik noem haar Mireille. Eind vorig jaar is Mireille officieel gescheiden en uitgekocht door haar ex-echtgenoot voor de overwaarde van hun eigen woning. Mireille woont nu in een huurwoning met haar twee kinderen. Mireille heeft zelf een laag maandelijks inkomen en de Belastingdienst is, attent als ze is, met ingang van januari 2014 aan Mireille toeslagen uit gaan betalen.

Lees nu »

Netwerk voor starter, ondernemer en adviseur

Welkom op startendeondernemers.nl. Ga je je eigen bedrijf starten of ben je ondernemer? Word dan lid! Als lid heb je toegang tot alle pagina's van deze en gerelateerde websites en kun je zelf items posten. Je maakt gebruik van aanbiedingen en hebt toegang tot evenementen. Al meer dan 11.000 leden gingen je voor!

Actueel

logos

Startende Ondernemers vernieuwd site: StartendeOndernemers.nl

Vanaf heden is StartendeOndernemers vernieuwd. Meerdere websites zijn toegevoegd. Je logt hiervoor in met 1 en dezelfde account. We geven je een overzicht van de wijzigingen en nieuwe mogelijkheden.

Lees artikel »
bedrijf starten


28
sep

Een eigen bedrijf starten site: Starterscursus.nl

In dit seminar komen onderwerpen aan bod als voordelen van een ondernemingsplan en inzicht in eigenschappen van een ondernemer.

Evenement info »
factuur te laat betaald

Gemeenten nog altijd te traag in betalen facturen site: Starterskrant.nl

Het betaalgedrag van gemeenten richting ondernemers is nog steeds niet wat het moet zijn hoewel er wel enkele lichtpuntjes te benoemen zijn. Dit is de conclusie van een grootschalig betalingsonderzoek bij Noord-Hollandse gemeenten. De grote winnaar van het betalingsonderzoek over 2014 is; gemeente Zeevang! Zij slaagde er in om al hun rekeningen t

Lees artikel »
bouwplaats

Buitenlandse werknemers berustend bij onderbetaling site: Starterskrant.nl

Buitenlandse werknemers, bijvoorbeeld uit Oost-Europa of Portugal, komen nauwelijks in opstand tegen onderbetaling. Dat komt vooral omdat ze niet georganiseerd zijn. Bovendien zijn de Nederlandse cao’s veel te ingewikkeld om na te kunnen slaan waar het personeel recht op he

Lees artikel »

Nieuwe leden

standaard profielfoto man

M. Piereij

Uit: Urmond, Limburg
online


Wim Hofstede

Uit: Alblasserdam, Zuid-Holland
online


Nieuwe businesscards

Uited Career

Leeuwarden, FrieslandActiekrant.nl

Groningen, Groningen