Samen voor jezelf!

word lid Welkom op startendeondernemers.nl. Ga je je eigen bedrijf starten of ben je ondernemer? Word dan lid! Als lid heb je toegang tot alle pagina's van deze en gerelateerde websites en kun je zelf items posten. Je maakt gebruik van aanbiedingen en hebt toegang tot evenementen. Al meer dan 11.000 leden gingen je voor!

Actueel

Zzp’er heeft grote kans op opdracht via bemiddelaar site: Starterskrant.nl

sociale media aqcuisitie

De zzp’er heeft het meeste kans op een opdracht als hij zich registreert bij een bemiddelaar: bijna zeven op de tien (68%) zzp’ers scoort een opdracht, nadat hij zich bij een bemiddelaar heeft ingeschreven. Daarmee is dit kanaal effectiever dan inschrijving op een marktplaats (63%), inschrijving op LinkedIn (49%) of inschrijving op Facebook (34%).

Lees artikel »

Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie

Nederlands Duitse Prijs voor de Economie 2015 van start site: Eigen-Zaak.nl

Innovatieve bedrijven kunnen zich vanaf vandaag weer met succesvolle projecten kandidaat stellen voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie. De gerenommeerde onderscheiding wordt dit jaar door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) in Den Haag voor de achtste keer uitgereikt. De prijs is bedoeld als motivatie voor ondernemingen uit beide landen die bijzondere prestaties leveren in het grensoverschrijdende bedrijfsleven.

Lees artikel »
zzp bemiddeling

ZZP’er minder kieskeurig bij selectie van bemiddelaar site: Starterskrant.nl

Zzp’ers zijn in vergelijking tot vorig jaar minder kieskeurig bij de selectie van een bemiddelaar. De zzp’er let minder op het aantal opdrachten (-32%), de namen van opdrachtgevers (-26%), ervaringen van anderen (-28%) en de marge en kosten (13%). Marge is en blijft het belangrijkste aspect, voor iedere zzp’er die zich oriënteert op een (nieuwe) bemiddelaar.

Lees artikel »
ondernemersdok


05
sep

OndernemersDok site: Startersagenda.nl

Een dag waarbij ervaren ondernemers – oftewel “dokwerkers” – klaar staan om andere ondernemers te inspireren, motiveren en vaardigheden aan te leren, zodat iedereen met focus verder kan koersen op het ingeslagen ondernemerspad.

Evenement info »

Nieuwe leden

standaard profielfoto man

Lyenne Labrijn

Uit: Zevenaar, Buitenland
online


standaard profielfoto man

Evert Winter

Uit: Hasselt, Overijssel
online


Nieuwe businesscardsVoordeelwebsite

Lutten,