vraag advies

Op zoek naar feedback en tips business ideeDoor:
offline
Diederik de Groot
starter
Drunen, Noord-Brabant

Marketing social media
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Diederik de Groot

Dag allemaal,

Mijn naam is Diederik en ik ben een student aan de Fontys in Eindhoven. Ik volg daar de studie ondernemerschap en ben op dit moment bezig met het valideren van mijn business idee.

Het idee is als volgt: samen met nog vier andere studenten hebben wij het idee om de marketing van kleine ondernemingen (personeel 1-25) van begin tot eind via social media voor hun te regelen en onderhouden. Dit met de gedachte dat kleine ondernemers hierdoor meer tijd en energie kunnen steken in hun eigen dienst of product terwijl de marketing voor hun geregeld wordt.

Nu weten wij ook dat hier al heel veel bedrijven mee bezig zijn en dat de concurrentie groot is. Toch willen we dit idee wel voortzetten en kijken wat wij anders kunnen doen en kijken waar kansen liggen.

Nu hoop ik dat er een aantal experts of mensen met veel ervaring over marketing en social media op dit forum mij verder kunnen helpen. Wij willen graag de volgende twee vragen stellen:

Iedereen met tips en feedback wat betreft ons business idee zou ons enorm helpen. Houd je ook vooral niet in als je negatieve feedback hebt.

Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht en de eventuele reacties.

Bewerkt: Zaterdag 10 Oktober 2020
Gepost: Donderdag 17 September 2020
Aantal keer bekeken: 1406


Antwoorden & reacties:

online
Kyle Snelders
starter
Amsterdam, Noord-Holland

Consultbureau startende ondernemer
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Kyle Snelders

Gepost: Zaterdag 28 Augustus 2021, om 17:40

Beste Diederik,

De startfase van een onderneming kan enorm verwarrend zijn en erg veel vragen opbrengen. Vandaar dat wij van Go Time Business vinden dat deze ondernemers wat ons betreft een kans laten liggen door zelf te proberen deze problemen op te lossen.

Go Time Business garandeert de kandidaat meer zekerheid over de startfase van zijn/ haar onderneming na afsluiting van een consult-sessie. Door je als startende ondernemer aan te melden voor een beginconsult, krijg je de kans om advies te vergaren van ervaringsdeskundigen op vakgebied naar keuze. Op deze manier wordt er een helder beeld gevormd van de belangrijkste punten van aandacht tijdens uw reis naar een winstgevende startup. Deze en eventuele vervolgconsulten zullen plaatsvinden via het gemak van een online zoom gesprek. Van financieel experts tot experts op gebied van wetgeving, Go Time Business biedt jou de hulp aan die jouw startup naar een hoger niveau zal tillen.

 

Wij hopen hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd, en dat wij voor u in de toekomst kunnen staan voor een duwtje in de juiste richting. Voor meer informatie kunt u kosteloos contact met ons opnemen via onderstaand mailadres, of de website van Go Time Business. 

 

Met zakelijke groet,

 

Kyle Snelders

Team Go Time Business.

Gotimebusiness.com

Info@gotimebusiness.com


online
Rosan Brunger
starter
Hoofddorp, Noord-Holland

Advies en begeleiding voor (startende) ondernemers

Bedrijf: Firma Roos
Lid: Rosan Brunger

Gepost: Donderdag 05 November 2020, om 16:29

Hoi Diederik!

Heb je nog steeds behoefte aan tips en feedback?

Groet,
Rosan


Reageren:

Post jouw antwoord of reactie
reageer

Beschikbare adviseurs:

online
Eric van der Heijden
adviseur
Wijchen, Gelderland

Financieel adviseur startende (buitenlandse) ondernemers
offline
Conrad vd Horst
adviseur
Arnhem, Gelderland

Financieel en fiscaal adviesbureau voor ondernemers

Bedrijf: Horst BV
Lid: Conrad vd Horst