vraag advies

BBQ rubs, marinades en sauzen vanuit huis.



Door:
online
Stephan Veenhuizen
starter
Lelystad, Flevoland

Levensmiddelen exploitant aan huis
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Stephan Veenhuizen

Beste iedereen,

Mijn naam is Stephan, 18 jaar en ondernemer in spe.

Ik heb het plan om vanuit huis eigen gemaakte BBQ Rubs (kruidenmixen) marinades en sauzen te gaan verkopen (uiteindelijk ook aanverwante non-food producten). Ik heb een aparte kamer tot mijn beschikking waarin ik dus een keuken zou kunnen bouwen en wat kasten voor opslag.

Nu heb ik me al flink verdiept in mijn concept, marketing strategie, financiering enz. enz. Het ondernemingsplan is dus zo goed als af. Ik loop echter nog enorm tegen regel en wetgeving aan.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Hoe maak je een voedselveiligheid plan? Ik ben op de hoogte van de 7 basis principes van de HACCP maar dat lijkt niet alles te zijn wat er in een voedselveiligheid plan moet.

Als iemand hier antwoord op zou kunnen geven ben ik die gene enorm dankbaar. Ik heb nu ongeveer 3 dagen Google afgezocht en weet even niet meer waar ik nog antwoorden kan vinden.

Alvast bedankt!

Bewerkt: Vrijdag 12 Juni 2020
Gepost: Zondag 07 Juni 2020
Aantal keer bekeken: 285


Reageren:

Post jouw antwoord of reactie
reageer

Beschikbare adviseurs:

offline
Max Hoenders
adviseur
Swifterbant, Flevoland

Kwekerij tuinder
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Max Hoenders