vraag advies

Risico's Guerrilla Marketing ActieDoor:
online
Rami Ajjan
starter
Rotterdam, Zuid-Holland

Cadeaushop
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Rami Ajjan

Goedendag iedereen!

Sinds vandaag ben ik lid van startendeondernemers ik hoop dan ook dat ik mijn vraag op de juiste plek stel. Om mijn vraag beter te begrijpen leg ik even kort uit wat Vinkt V.O.F. doet. 

Op zakelijk gebied helpen wij ondernemers o.a. klantrelaties verbeteren d.m.v. een creatief relatiegeschenk (geen standaard relatiegeschenken). 

Voor de consumenten ontwikkelen wij Surprise Boxen. Het enige wat ze zelf mogen kiezen is in welke categorie ze een Surprise Box willen (bijv. wonen&koken). Deze Surprise Boxen kan je kopen voor bijv. een verjaardag, trouwerij, geslaagd, geboorte, etc. Omdat een verrassing eng kan zijn kan je zelf nog aanvullende informatie toevoegen.  

Nu komt mijn vraag m.b.t. mijn marketing idee. Wij willen graag de naamsbekendheid vergroten, ik zat samen met mijn collega te denken aan het neerzetten van Surprise Boxen (een cadeaudoos met een strik en een kaartje eraan waar iets op staat, plus inhoud) binnen een bepaalde straal in het centrum van Rotterdam.  

Alleen het risico dat ik loop is dat mensen het als verdacht pakketje zien... Zelf zou ik zoiets niet zo gauw denken, maar ik moet natuurlijk rekening houden met wat anderen kunnen denken.

Hebben jullie misschien nog tips waardoor de kans kleiner wordt dat mensen het als een verdacht pakketje zien? In de Bijlage heb ik een foto toegevoegd hoe een Surprise Box eruitziet (dit is een grotere afmeting dan dat wij willen gebruiken voor de actie). Of zou het teveel risico met zich meenemen?

Nogmaals ik hoop dat ik mijn vraag op de juiste plek stel! Alvast bedankt voor het meedenken   .

Bewerkt: Zondag 12 Maart 2017
Gepost: Donderdag 09 Maart 2017
Aantal keer bekeken: 701


Reageren:

Post jouw antwoord of reactie
reageer

Beschikbare adviseurs:

online
Ronald de Zwart
adviseur
Den Haag, Zuid-Holland

Koepel
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Ronald de Zwart
online
Isabel Lauwen
adviseur
Rijswijk, Zuid-Holland

Online marketing specialist

Bedrijf: ISA online
Lid: Isabel Lauwen
offline
Freek van Dijk
adviseur
Rotterdam, Zuid-Holland

Redactie
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Freek van Dijk