persbericht

Wethouder Verbeek: ‘OpMaat Academy prachtig initiatief voor ondernemers’

Eerste Goois Ondernemers Festival groot succes

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Rob Reeuwijk
ondernemer
Huizen, Noord-Holland

Locatie voor vergaderen, trainen, flexwerken en netwerken
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12583 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Wethouder Marlous Verbeek en OpMaat Academy oprichter Rob Reeuwijk

Wethouder Marlous Verbeek gaf tijdens het eerste Goois Ondernemers Festival onder grote belangstelling het startsein voor de OpMaat Academy in Huizen. De Huizense bewindsvrouwe met onder meer economische zaken in de portefeuille sprak van een belangrijk initiatief voor (beginnende) ondernemers, niet alleen in Huizen maar ook in de omliggende gemeenten.

Zij overhandigde initiatiefnemer Rob Reeuwijk een boek over Huizens dialect en refereerde aan de historie van het Gooise dorp. ‘Vroeger bestond Huizen bijna louter uit ondernemers, waarvan verreweg de meeste werkzaam in de visserij. Na de bouw van de Afsluitdijk werden het onder andere aannemers, kaasmakers en middenstanders. Ondernemen zit de Huizer in het bloed. De OpMaat Academy past in dat beeld en is belangrijk voor ondernemers in Huizen. Het is een prachtig initiatief’, aldus Marlous Verbeek.

Reeuwijk startte twee jaar geleden met OpMaat Vergaderen. Op de Huizermaatweg 31 heeft hij de beschikking over vier in grootte variërende ruimtes. Die kan hij nu ook faciliteren voor cursussen, workshops, trainingen en coaching. Deze ontwikkelingstrajecten zijn speciaal gericht op zelfstandigen.

Tijdens het meer dan geslaagde Goois Ondernemers Festival konden (startende) ondernemers via power workshops en een persoonlijke ondernemerstest kennis maken met de mogelijkheden die dit gloednieuwe opleidingsinstituut te bieden heeft. De thema’s ‘Krachtig ondernemerschap’ (Ingrid Smit), ‘De ondernemersspiegel’ (Annet Schram), ‘Be a diamond’ (Bea Kuijs), ‘Ondernemen vanuit eigen kwaliteiten en competenties’ (Jolande van Driel), ‘Ondernemen vanuit jouw WHY’ (Norbert Smeink), ‘Grip op je financiën’ (Henny de Munnik), ‘Meer tijd met een lege inbox, volle agenda en slimme structuur’ (Paul Koeleman) en ‘Online marketing, je hebt een website, en wat nu?’ (Leo Verkaik) kwamen in de vorm van power workshops aan bod. Verder konden de belangstellenden voor advies terecht bij specialisten op het gebied van verzekeringen, juridische zaken, financiering en logo’s en huisstijlen.

Veel interactie tijdens een van de powerworkshops

Pernille Florentz, een van de deelneemsters, reageerde enthousiast op de kennismaking: ‘Ik heb acht informatieve teaser-workshops, gegeven door acht gepassioneerde trainers en coaches, gevolgd. Verder heb ik veel inzichten en tips gekregen over hoe je als ondernemer succesvol verdere stappen kunt maken. Ik heb een fantastische dag gehad.’

Bron & informatie:
OpMaat Academy
Bewerkt: Woensdag 04 Oktober 2017
Gepost: Dinsdag 03 Oktober 2017