blog

Zichtbaarheid is erg belangrijk

Bij het starten van een eigen bedrijf is het heel belangrijk dat je zichtbaar bent voor je doelgroep.

Post en deel ook jouw blog. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Lars Bosch
ondernemer
Leeuwarden, Friesland

Grafisch vormgevingsbedrijf
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12468 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Zoals iedere ondernemer inmiddels wel heeft ervaren komt er bij het starten van een eigen onderneming best veel kijken. Maar als je dan alle stappen doorlopen hebt en je alles tot zover geregeld hebt kan het avontuur beginnen.

Op zoek naar de eerste klanten:
Als je dan alles tot zover hebt geregeld kan het avontuur beginnen met het zoeken van de eerste klanten. Op zoek gaan naar je eerste klanten kan best spannend zijn, maar als je eenmaal een klant hebt zit je goed.

Hulpmiddelen:
Je hoeft natuurlijk niet elk bedrijf in en uit te lopen om te vragen of ze gebruik willen maken van jouw diensten. Je kunt ook gebruik maken van promotiemateriaal zoals: flyers, posters, folders en brochures. Deze hulpmiddel kunnen je goed helpen om je zichtbaar te maken voor je doelgroep, zodat je bedrijf onder de mensen komt.

Bosch vormgeving kan helpen:
Als vormgevings bedrijf ben ik erg actief op het gebied van het ontwerpen van logo's, visitekaartjes, flyers, posters, brochures, briefpapier, enveloppen, folders en huisstijlen. Doordat ik erg actief ben met het ontwerpen van verschillende producten kan ik jouw als startende ondernemer helpen om je zichtbaarheid te vergroten.

Mijn doelstelling:
Mijn doelstelling is om elke klant tevreden te stellen met het gewenste eindresultaat. Elk project is dan ook verschillend en vraagt om een unieke aanpak. Als grafisch vormgever ben ik erg flexibel en hierdoor kan ik creatief en zorgvuldig omgaan met de eisen en wensen van de klant en tegenlijk kan ik er ook mijn eigen draai aangeven.


 

 
Bewerkt: Donderdag 20 Juli 2017
Gepost: Donderdag 20 Juli 2017