persbericht

Amsterdamse startups strijden voor internationale faam

Constantijn van Oranje reikt de prijs uit

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12587 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

equinix Constatijn van Oranje

De start-ups Autheos, Incision Care, Storro en InBeacon nemen het op 5 juli tegen elkaar op tijdens de Equinix shark tank die georganiseerd wordt in StartupVillage op Amsterdam Science Park. Binnen zeven minuten moeten de start-ups de jury overtuigen van hun succes binnen Nederland en hun capaciteiten om nieuwe internationale markten aan te boren. De winnaar krijgt volledige ondersteuning om de internationale ambities waar te maken.
 
Equinix, StartupAmsterdam, StartupDelta en DutchBasecamp organiseren de Equinix shark tank. De start-up-contest valt samen met de opening van het datacenter AM4 van Equinix, wat het grootste datacenter op Amsterdam Science Park is. "De samenwerking heeft als doel een platform te creëren voor digitale start-ups en scale-ups die ervan overtuigd zijn de wereld te kunnen veroveren", zegt Michiel Eielts, Managing Director Equinix Benelux. "Start-ups met internationale ambities worden niet succesvol door alleen de weide wereld in te trekken, maar door de juiste samenwerkingen aan te gaan om naar een bepaald doel toe te werken."
 
De contest
De startups krijgen zeven minuten de tijd om de jury te overtuigen van het huidige succes dat ze in Nederland hebben en de reden waarom zij het succes ook wereldwijd kunnen uitrollen. De jury bestaat uit Peter van Camp – executive chairman Equinix, Gary Hromadko – Venture Capital & Private Equity professional bij Crosslink Capital en Michiel Eielts, Managing Director Equinix Benelux. Samen met Constantijn van Oranje, start-up envoy van StartupDelta, roepen zij de winnaar uit. De winnende start-up ontvangt; een studiereis naar Silicon Valley, een jaar lang toegang tot de datacenters van Equinix om de digitale business te bevorderen, een jaar lang ondersteuning van een Equinix Solution Architect en wordt voorgesteld aan verschillende investeerders uit Silicon Valley.
 
Deelnemers
De start-ups die het tegen elkaar opnemen zijn Autheos, Incision Care, Storro en InBeacon.

Over Equinix
Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. In 44 markten, verspreid over vijf continenten, brengt Equinix bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT en Cloud strategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die op deze manier bij elkaar worden gebracht. Zie ook: www.equinix.com.

Bron & informatie:
Equinix
Bewerkt: Donderdag 29 Juni 2017
Gepost: Donderdag 29 Juni 2017