persbericht

Geldshop lanceert ook leningen voor ZZPers

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12587 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Geldshop betreedt vandaag de zakelijke markt. Voor consumenten is Geldshop al de grootste onafhankelijke intermediair in consumptief krediet in Nederland. Ook zzp’ers en kleine ondernemingen kunnen vanaf nu consumptief krediet, financial lease en bedrijfskredieten via Geldshop krijgen. Algemeen bekend is dat zzp’ers en kleine ondernemingen momenteel niet makkelijk een lening krijgen bij hun eigen bank. Deze groep klopt dan ook steeds vaker aan bij Geldshop met de vraag of ze ook zakelijk kunnen lenen. Voor Geldshop reden om aan deze toenemende vraag tegemoet te komen.

Een zzp’er kan via Geldshop in aanmerking komen voor een consumptief krediet tussen 2.500 en 75.000 euro. Ook kunnen zelfstandig ondernemers in aanmerking komen voor een financial lease contract voor de aanschaf van een personenauto, bestelbusje, aanhanger of motor (allen tot maximaal 3.500 kg) ten behoeve van de bedrijfsvoering. Tot slot kan voor zakelijke doeleinden tussen 10.000 en 30.000 euro een bedrijfskrediet afgesloten worden. Voor Geldshop Zakelijk wordt samengewerkt met een aantal kredietverstrekkers. De verwachting is dat een uitbreiding met andere kredietverstrekkers op korte termijn gerealiseerd wordt.

Bij bank te complex en traag
Madiha Leuven, directeur van Geldshop: “Wij horen van zzp’ers dat ze het proces voor het krijgen van een lening bij de eigen bank ervaren als complex en traag. Wij gaan zelfstandig ondernemers beter en sneller dan ze gewend zijn bij hun bank helpen. Natuurlijk kijken we net als de banken goed of een krediet wel verantwoord is. Maar zodra blijkt dat dit het geval is, dan is de afhandeling bij ons razendsnel. Bovendien kunnen we als onafhankelijk intermediair ook competitieve voorstellen doen ten opzichte van de grootbanken.”

Ook de bedrijfsauto
Consumenten die bij Geldshop geld lenen voor de aanschaf van een auto, komen steeds vaker met de vraag of ze kunnen lenen als het gaat om een auto die ze zakelijk willen aanschaffen omdat ze zelfstandig ondernemer zijn. Leuven: “Een auto is een leendoel waarvoor consumenten al bij ons lenen. Dan is de uitbreiding naar financial lease voor bedrijfsauto’s, voor een zzp’er meestal een gewone personenauto, een logische stap.”

Bron & informatie:
geldshop.nl/zakelijk
Bewerkt: Donderdag 10 Maart 2016
Gepost: Donderdag 10 Maart 2016