starter van de maand

Ayke Prangers

Post en deel ook jouw starter van de maand. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12493 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.
Ayke Prangers

Hallo, ik ben Ayke Prangers en ben moeder van 3 jonge kinderen. Al een aantal jaren speelde ik met de gedachte om houten speelgoed te gaan verkopen.

Onlangs is mij duidelijk geworden hoe; via een webwinkel. De reden om juist houten speelgoed te verkopen is omdat ik het persoonlijk het beste, mooiste, meest educatieve, meest fantasierijke en leukste speelgoed vind wat er op de markt te krijgen is. Kinderen beleven er veel plezier aan en ze leren er ook nog van.

Voordat ik mijn webwinkel startte, heb ik jaren als vertegenwoordigster in wenskaarten en kado-artikelen gewerkt, waarbij ik nauw heb samengewerkt met winkeliers en leveranciers van o.a. houten speelgoed. Ik ben altijd al voorstander geweest van duurzaam speelgoed, en nu ik zelf moeder ben is mijn belangstelling voor houten speelgoed alleen maar gegroeid. Zodoende is bij mij het idee ontstaan om een webwinkel te beginnen, zodat ik het ouderschap kan combineren met het ondernemerschap.

De Schobbejak is een webwinkel met hoofdzakelijk houten speelgoed. Mijn eigen 3 kleine deskundigen delen de passie voor houten speelgoed voor 100%. De webwinkel is gericht op iedereen die graag mooi, robuust houten speelgoed wil kopen of kado wil geven. Hierbij is rekening gehouden met elk budget. De Schobbejak levert speelgoed uit het ‘standaard’ assortiment maar werkt ook met innovatieve en exclusieve leveranciers, zodat men ook voor een bijzonder kado bij ons terecht kan. Het speelgoed is gemaakt van eerlijke, duurzame materialen en is vooral ontwikkelingsgericht.

Houten speelgoed draagt bij aan een positieve ontwikkeling van het kind, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. De eigenschappen waar vooral op gedoeld wordt zijn hand-oog coördinatie, probleemoplossend vermogen en fantasierijk spel. Hierbij houdt ik rekening met de huidige trend waar de vraag naar veilig en ambachtelijk speelgoed een groeiende markt is. Houten speelgoed is niet tijd- of trendgebonden en de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat zelfs de meest ‘enthousiaste’ kinderen er met veel plezier een lange periode mee kunnen spelen.

Bron & informatie:
Ayke Prangers, De Schobbejak
Bewerkt: Zondag 21 Juni 2015
Gepost: Woensdag 02 Maart 2011