event cursus

UPRISE Startup Festival

Bekijk de nieuwste ontwikkelingen rondom startups

Dit bericht is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...

Dit wordt op de volgende data gehouden:

Van: Woensdag 20 apr 2016, 10:00
Tot: Donderdag 21 apr 2016, 18:00
Nog -1625 dagen en -11 uur om je aan te melden.
Door:
offline
Maaike van Veen
adviseur
Amsterdam, Noord-Holland

Foodshop
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Maaike van Veen

uprise startup festival

Uprise festival brengt startups, ondernemers en consumenten bij elkaar voor een unieke ervaring. “What would you UNMAKE today? Gericht op het afbreken van industrieën, publiek, financiering, ideeën, mensen om ze te kunnen herbouwen en daarmee te kunnen verbeteren en groeien. Partners zijn dit jaar Booking.com, IBM, Microsoft, Rockstart, Techstars and Startup Amsterdam. De focus van het festival blijft altijd op het stimuleren van groei van jonge startende bedrijven, zoals ook deze editie met meer 100 geselecteerde startups. Het festival bestaat uit drie onderdelen: The Marketplace, The Workshops en The Playground.

Startup Marktplaats
De Startup Marktplaats is het hart van het festival waar startups in 2 dagen de mogelijkheden hebben voor recruitment, feedback, zich te presenteren aan potentiële klanten en connecties te leggen met media en investeerders.

Workshops en Panels
UPRISE Festival brengt experts vanuit London, Dublin, Lissabon en Mexico om workshops te hosten, waaronder Breaking down Growth Hacking, EU Subsidies, Theatrical Pitching, Copy-writing, Stress Relief, Investor Dating en meer. De dynamische discussiepanels bestaan uit deelnemers van onder andere Techstars, Rockstart, ING en ALT12.

Bron & informatie:
uprisefestival.co
Bewerkt: Maandag 18 April 2016
Gepost: Maandag 18 April 2016