aanbieding

Zelf de prijs bepalen voor logo en huisstijl!

Gratis social media foto voor startende ondernemers leden

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door:
online
Joost Rijksen
ondernemer
Heeze, Noord-Brabant

Grafische vormgeving
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Wij weten als geen ander dat bij het starten van een eigen bedrijf met heel veel zaken rekening moet worden gehouden.  Daarbij kunnen flinke kosten gemoeid kunnen zijn. Je logo en huisstijl zijn echter zaken waar je een goede eerste indruk mee kan achterlaten bij de klant. Op dit gebied bieden wij jou de helpende hand.

Logowerkplaats streeft naar laagdrempeligheid door op een laagdrempelige wijze startende ondernemers de mogelijkheid te bieden een professionele start te kunnen maken met hun bedrijf. Wij ontwerpen een krachtig logo en een opvallende huisstijl voor een eerlijke en scherpe prijs; deze prijs bepaal je namelijk zelf!

Uiteraard zijn wij er niet alleen voor startende ondernemers. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een creatief en origineel grafisch ontwerp, dat ontwikkeld is met veel passie en plezier!

 

Logowerkplaats is uniek als het gaat om de prijs die je betaalt ! We hebben namelijk geen vaste prijs. Wij hanteren namelijk het “betaal-wat-je-wilt”- principe. Dit principe houdt in dat jij als opdrachtgever en eindgebruiker van het product zelf de prijs mag bepalen. Op deze manier ontstaat er de beste prijs-kwaliteitverhouding. Jij als klant staat centraal en wordt actief betrokken in het gehele proces. Het eindresultaat is een uitstekende dienstverlening tegen een zeer scherpe prijs.

Het ontwerpen van een logo zal echter nooit helemaal gratis zijn. Als we samen tot een ontwerp zijn gekomen dat volledig voldoet aan jouw behoeften, vragen wij altijd een minimaal bedrag van €75,- voor het Logo pakket en €125,- voor het Huisstijl pakket. Voor de concepten die leiden tot het eindproduct vragen we geen vergoeding. Je betaalt achteraf en maakt de door jou bepaalde vergoeding aan ons over als je tevreden bent over ons ontwerp. Voor drukwerk vragen wij echter wel om een vooruitbetaling.

*Gratis social media foto voor startende ondernemers leden

 
Bewerkt: Donderdag 20 Juli 2017
Gepost: Zaterdag 15 Juli 2017