aanbieding

Cadeau inpaktrainingen

workshops en trainingen op locatie

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door:
online
Saskia Leemans
ondernemer
Valkenswaard, Noord-Brabant

Cadeau inpaktrainingen voor bedrijven, winkels, verenigingen, scholen en particulieren
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12399 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Saskia bij de BZT show

Een verzorgd, professioneel en smaakvol ingepakt cadeau geeft net dat beetje extra aandacht wat een klant zoekt. Zorg ervoor dat u uitblinkt met deze extra service, want het kan een reden zijn dat uw klant voor u kiest en terug komt. Door het persoonlijk contact en een mooi ingepakt cadeau passend binnen de huisstijl van uw bedrijf zal u klanten winnen. U onderscheidt zich van de concurrent.

Cadeau Pakje in geeft cadeau inpak workshops en trainingen op locatie door Nederland en België. Een training zal ongeveer 2,5 uur in beslag nemen. Ik besteed aandacht aan verschillende vormen hoe die mooi ingepakt kunnen worden. Lastige vormen zal ik uitgebreid behandelen. Indien gewenst kunt u artikelen meenemen waar u moeite mee heeft om in te pakken zodat ik u kan adviseren. U leert hoe u makkelijk prachtige decoraties kunt maken. Ik geef tips en trucks voor efficiëntie op de werkvloer.

Speciale wensen met betrekking tot de training zoals huisstijl, branche of specifieke feestdagen zijn in overleg mogelijk.

Is uw interesse gewekt en wilt u en/of uw medewerkers zich verder specialiseren op inpakgebied? Neem dan vrijblijvend contact op met saskia@cadeaupakjein.nl

Bron & informatie:
cadeaupakjein.nl
Bewerkt: Vrijdag 05 Februari 2016
Gepost: Donderdag 04 Februari 2016