Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Doe mee aan de Onderneming van het Jaar 2024-2025 in Almere

Inschrijven Onderneming van het Jaar

Als startende ondernemer in Almere heb je nu de kans om mee te doen aan de verkiezing ‘Onderneming van het Jaar 2024-2025’. Dit is een unieke kans om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten en je netwerk uit te breiden.

Speciaal voor starters

De categorie Starters is speciaal bedoeld voor bedrijven die maximaal drie jaar geleden zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Almere. Dit is een geweldige kans om erkenning te krijgen voor je harde werk en innovatie. Of je nu een nieuw product hebt ontwikkeld of een baanbrekende dienst aanbiedt, deze prijs waardeert jouw inzet en visie.

Hoe werkt de selectie?

Je kunt je bedrijf aanmelden tot 11 september 2024. Een vakjury beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert de genomineerden. Deze jury bezoekt de bedrijven om een goed beeld te krijgen van hun prestaties en potentieel. Na de selectieperiode kan het publiek stemmen op hun favoriete genomineerde voor de publieksprijs.

De finale

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op vrijdag 15 november 2024 tijdens de Dag van de Ondernemer in Almere. Dit evenement biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken en te leren van andere succesvolle ondernemers in Almere en daarbuiten.

Nomineer een bedrijf

Ken je een ander startend bedrijf in Almere dat een nominatie verdient? Je kunt ook een ander bedrijf voordragen voor deze titel. Na jouw voordracht neemt de organisatie contact op met het voorgedragen bedrijf om te vragen of zij willen meedingen naar deze prestigieuze prijs.

Belangrijke data
  • Aanmelden tot: 11 september 2024
  • Bekendmaking winnaars: 15 november 2024
Waarom meedoen?

Meedoen aan deze verkiezing kan je bedrijf veel voordelen opleveren. Het vergroot je zichtbaarheid, helpt je naamsbekendheid te vergroten en biedt kansen om waardevolle contacten te leggen. Bovendien geeft het winnen van deze prijs een enorme boost aan je geloofwaardigheid en imago.

Grijp deze kans om jouw startende bedrijf in Almere in de schijnwerpers te zetten. Schrijf je in en misschien word jij wel de volgende Onderneming van het Jaar!

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven