Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Nieuw: Adviseurs op de website en in onze sociale media

Vandaag is het zover! Met trots kondigen wij de officiële lancering aan van een gloednieuw onderdeel van ons platform: het Adviseurs Segment. Dit nieuwe segment biedt vanaf nu een uitgebreid overzicht van landelijke startersadviseurs, die regionaal actief zijn en eenvoudig te raadplegen zijn via onze website en sociale media.

Leestijd: 5 minuten.

Opening adviseur StartendeOndernemers

Het nieuwe segment is speciaal ontworpen om een breed scala aan adviseurs te verbinden met startende ondernemers. We zijn verheugd te melden dat er inmiddels in elke provincie adviseurs klaarstaan om aan de slag te gaan.

Deze ervaren professionals beschikken over brede kennis van ondernemerschap. Iedere adviseur hanteert zijn eigen methode en werkwijze, wat het aanbod divers maakt zodat je als starter vind wat bij je past.

Maak kennis met onze adviseurs

Maak vandaag nog kennis met onze adviseurs en vind een adviseur die past bij jouw persoon of situatie! We zullen de individuele adviseurs de komende tijd ook aan je voorstellen via onze sociale media. Ook in onze berichtgeving zul je bijdragen zoals tips, blog en events van adviseurs voorbij zien komen.

Met deze nieuwe stap zet StartendeOndernemers.nl zich in voor het ondersteunen van startende ondernemers in Nederland. We zijn een essentiële bron van informatie en advies voor iedereen die een eigen bedrijf wil starten.

Uitbreiding aanbod

In de komende maanden zal het aanbod van adviseurs verder worden uitgebreid. Het totale aanbod zal een diversiteit aan adviseurs bevatten, variërend van coachingtrajecten voor starters, administratieve ondersteuning, hulp bij personeelszaken, bedrijfsovername, marketing aangelegenheden, persoonlijke ontwikkeling tot juridisch, financieel of branchespecifiek advies.

Wat ons initiatief uniek maakt, is het landelijke overzicht dat we bieden en de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier ad-hoc advies te verkrijgen via onze groepen op Facebook en LinkedIn. Groepen die we de komende tijd ook flink zullen promoten zodat zoveel mogelijk starters hun voordeel hiermee kunnen gaan doen.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven