Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Ambitieuze ondernemers gezocht in Noord Holland

Coaching ondernemers

Voor ambitieuze ondernemers in Noord-Holland biedt het programma GO!-NH Growth een unieke kans om hun bedrijf te laten groeien. Dit programma, een initiatief van de provincie Noord-Holland en ROM InWest, helpt startende en groeiende bedrijven om hun innovatieve ideeën en duurzame oplossingen verder te ontwikkelen en te implementeren.

Wat het programma biedt

Tijdens het drie maanden durende traject krijgen geselecteerde bedrijven intensieve begeleiding. Dit omvat coaching, workshops en netwerkgelegenheden. Ondernemers leren hoe ze hun bedrijfsmodellen kunnen verbeteren, hun marktpositie kunnen versterken en hun groeiprocessen kunnen versnellen. De focus ligt sterk op duurzaamheid en innovatie, waardoor niet alleen de bedrijven zelf, maar ook de regionale economie en het milieu profiteren.

Het programma biedt ook mogelijkheden om deel te nemen aan belangrijke conferenties, evenementen en industrie bijeenkomsten. Door de nauwe betrokkenheid van de provincie Noord-Holland en diverse (semi)overheden, corporate en industriepartners, komen samenwerkingen sneller en effectiever tot stand. Verder krijg je inzicht in de benodigde investeringen bij groei en mogelijkheden om aan te sluiten bij verdere financiering binnen de innovatie-instrumenten van de provincie Noord-Holland. Na afloop van het programma word je onderdeel van het GO!-NH Alumni-programma, waar regelmatig meet-ups en events worden georganiseerd om je netwerk en kennis verder uit te breiden.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mkb-bedrijven en startups die al enige mate van succes hebben, bijvoorbeeld door omzet uit bestaande klanten of lopende pilots. Het doel is om deze bedrijven te helpen hun interne processen te optimaliseren en een schaalbaar businessmodel te ontwikkelen. Door middel van groei-experimenten wordt gezocht naar de juiste product-markt fit, waarna wordt gewerkt aan verdere opschaling.

Aanmelden en deelnemen

Er zijn tien plekken beschikbaar in het GO!-NH Growth programma, die kosteloos worden aangeboden door de provincie Noord-Holland en ROM InWest. Daarnaast zijn er via verschillende partnerprogramma’s extra tickets beschikbaar. Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden via de officiële website van het programma. Inschrijven kan tot 12 september.

Geen aandelen, geen opties

GO!-NH Growth vraagt geen aandelen of opties van de deelnemende bedrijven. Het doel is om ondernemers te ondersteunen bij het maken van impact op de maatschappij. Voor ondernemers die niet worden geselecteerd maar wel aan de criteria voldoen, is er de mogelijkheid om tegen een eigen bijdrage van € 3.000,- (exclusief btw) deel te nemen.

Het GO!-NH Growth programma is onderdeel van een reeks versnellingsprogramma’s die zijn opgezet om ondernemers in verschillende fasen van hun groei te ondersteunen. Van startende ondernemers tot gevestigde bedrijven die willen opschalen, GO!-NH biedt de tools, kennis en netwerken die nodig zijn om te slagen.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven