Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Start met beter inzicht je financiële risico’s met het Geldplan ZZP

Geldplan ZZP

Als je zzp’er bent of overweegt om dat te worden, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan je financiën. Het Geldplan ZZP helpt je hierbij door een systematisch stappenplan te bieden, zodat je overzicht krijgt over je geldzaken en je kans op succes als ondernemer vergroot.

Het Geldplan ZZP helpt je om inzicht te krijgen in de financiële risico’s die je als zzp’er loopt. Het laat je zien welke risico’s er zijn en geeft tips om deze te beperken. Zo voorkom je mogelijke problemen en zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent op de toekomst. Daarnaast wijst het Geldplan je op belangrijke zaken die je moet regelen, zoals verzekeringen en pensioenopbouw.

Voor wie is het Geldplan?

Het Geldplan ZZP is geschikt voor iedereen die als zzp’er werkt of van plan is om dat te gaan doen. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, dit plan biedt waardevolle inzichten en concrete stappen om je financiële situatie te verbeteren.

Hoe werkt het Geldplan?

Het gebruik van het Geldplan ZZP is gratis en anoniem. Je beantwoordt in ongeveer 5 tot 10 minuten een aantal vragen over je persoonlijke situatie. Op basis van deze antwoorden krijg je een persoonlijk actieplan. Dit plan bevat duidelijke stappen die je helpen om je financiën op orde te brengen en te houden. Je kunt deze stappen zelf uitvoeren of, indien nodig, hulp vragen aan anderen.

Wat is een Geldplan?

Een Geldplan richt zich op specifieke situaties of gebeurtenissen die financiële gevolgen hebben. Door het invullen van enkele gegevens krijg je een actieplan dat is afgestemd op jouw situatie. Het doel van elke stap in dit plan is om je financiële situatie te versterken. Dit geeft je duidelijkheid over wat je moet doen, zodat je zelf aan de slag kunt of hulp kunt inschakelen als dat nodig is.

Startpunt Geldzaken

Het Geldplan ZZP maakt deel uit van Startpunt Geldzaken, een initiatief van het Nibud in samenwerking met verschillende organisaties. Startpunt Geldzaken bundelt kennis op het gebied van budgetteren, besparen, huis en hypotheek, sparen en beleggen, en pensioen en financiële planning. Hierdoor kun je rekenen op uitgebreide en betrouwbare informatie die je helpt bij het beheren van je geldzaken.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven