Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

23 mei 2024 – gratis webinar ‘Goede Start met de belastingdienst’

Agenda startende ondernemers

Op 23 mei 2024 organiseert Goede Start Belastingdienst een kosteloos webinar speciaal voor nieuwkomers in de wereld van ondernemerschap. Het is een uitgelezen kans om essentiële informatie te verkrijgen over belastingregelingen die van toepassing zijn op jou als startende ondernemer.

Zet deze datum dus alvast in je agenda of schrijf je meteen in!

Een eigen bedrijf beginnen brengt een hoop administratieve verplichtingen met zich mee, waaronder belastingzaken. Tijdens dit live online evenement krijg je antwoord op al je vragen over belastingen.

De Kamer van Koophandel trapt af met een korte introductie, waarna men dieper ingaat op onderwerpen zoals btw en inkomstenbelasting. De belangrijkste belastingregelingen komen aan bod en waardevolle tips die je helpen bij een goede start met de Belastingdienst worden je aangereikt.

Dit webinar richt zich voornamelijk op inkomstenbelasting, btw en administratie. Overweeg je om een eenmanszaak of vennootschap onder firma (vof) te starten en ben je van plan om zelf je btw-aangifte in te vullen? Dan is het tevens raadzaam om je aan te melden voor het webinar Invullen 1e btw-aangifte.

Meer informatie en data van meer webinars lees je op de site van de Belastingdienst.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven