Bekijk wat onze adviseurs je bieden...

Anita Lussenburg

Anita Lussenburg van StartersCentrum Limburg adviseur startende ondernemers

Hallo! Mijn naam is Anita Lussenburg en dagelijks mag ik met veel enthousiasme startende ondernemers of aspirant starters begeleiden bij hun vraagstukken. Dat doe ik vanuit mijn rol als ondernemersadviseur bij StartersCentrum Limburg.

Introductie

Zowel de mens als het ondernemerschap staan in mijn aanpak centraal. Daarbij maak ik gebruik van mijn bedrijfseconomische achtergrond, jarenlange ervaring in de financiële sector maar ook mijn ervaring als coach. Met mijn passie voor menszijn en welzijn staat persoonlijke ontwikkeling immers hoog bij mij in het vaandel.

Hoe mooi zou het zijn als ik jou in het zadel kan helpen om met een eigen bedrijf de regie over werk en inkomen te nemen, om dromen waar te maken of talenten om te zetten naar een goede inkomstenbron?

StartersCentrum Limburg

StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die overweegt een eigen onderneming te starten in of vanuit de provincie Limburg. Laagdrempelig, betrouwbaar en betrokken! Zo verstrekken de ondernemersadviseurs van onze stichting informatie, geven ze voorlichting en persoonlijk advies of helpen de starter aan nieuwe netwerkcontacten met als doel “het begin van een goede zaak”. Een goed voorbereide starter is een betere starter. En bovendien hoef je starten niet alleen te doen in onze provincie.

Het StartersCentrum organiseert diverse voorlichtingsbijeenkomsten voor startende en net gestarte zzp’ers: van seminars, webinars en events tot programma’s voor specifieke doelgroepen (o.a. ondernemersscholen voor statushouders). Daarnaast kan er via de ondernemersadviseurs gebruik worden gemaakt van persoonlijk advies: hulp bij het nadenken over je bedrijfsmodel, het maken van een ondernemingsplan, zoeken van financiering, belasting vraagstukken, etc etc? Dan ben je hier aan het goede adres. Iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of net gestart is en in of vanuit de provincie Limburg wil ondernemen is welkom!

Deelnemen aan een voorlichtingsbijeenkomst of al toe aan een persoonlijk adviesgesprek? Kijk dan op de website en boek een deelname / afspraak: www.starterscentrum.nl

Email
al@starterscentrum.nl

Telefoon
06-29134992
Bereikbaar op ma-di-do-vrij

Website
https://www.starterscentrum.nl/

Adres
MIJN-werk Heerlen ll
Ruys de Beerenbroucklaan 29
6417 CC Heerlen

Socials
LinkedIN bedrijfspagina
Facebook bedrijfspagina

Anita is namens StarterCentrum Limburg als adviseur/expert-member lid van:

Facebook
StartendeOndernemers.nl Community

LinkedIN
StartendeOndernemers.nl Groep

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je vraag die deze adviseur en andere leden kunnen beantwoorden!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven