Bekijk wat onze adviseurs je bieden...

Henriëtte Veenstra

Henriette Veenstra van Onderneem 't, adviseur StartendeOndernemers

Welkom bij Onderneem ’t! Ik ben Henriëtte Veenstra, oprichter en drijvende kracht achter dit expertisecentrum voor ondernemers. Met meer dan 25 jaar ervaring in coaching, training, en advies, help ik zelfstandigen en kleine bedrijven om hun dromen om te zetten in duurzame resultaten.

Introductie

Ondernemers zijn visionairs, dromers, en doeners. Ze hebben een unieke passie voor hun vakgebied en zijn vastbesloten om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Persoonlijk vind ik het belangrijk wie jij bent als ondernemer: hoe je je bedrijfsdoelen wilt bereiken en hoe je met passie en energie van waarde kunt zijn voor je klanten. Door de jaren heen heb ik geleerd dat de meeste ondernemers een tikkeltje eigenwijs zijn, en juist dat maakt hen zo bijzonder. Met mijn achtergrond en ervaring als coach en adviseur, ben ik er om je te ondersteunen in het genereren van een duurzaam inkomen uit je zakelijke activiteiten.

Over Onderneem ’t

Onderneem ’t is er voor ondernemers die willen groeien, veranderen, of navigeren door moeilijkere tijden. Of je nu aan de start van je onderneming staat, je bedrijf wilt laten groeien, of door een periode van zwaar weer gaat, wij staan aan je zijde. Met een groot regionaal netwerk en nauwe contacten met zowel formele als informele partijen, kunnen we je verbinden met de juiste mensen en instanties die je nodig hebt om verder te komen.

Onze aanpak is recht door zee, opbouwend en altijd gericht op het geven van energie en richting aan jouw ondernemersreis. We maken ons hard voor de belangen van zzp’ers, vooral bij overheden, en streven ernaar om jouw stem en behoeften in de schijnwerpers te zetten.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jou te helpen je zakelijke doelen te realiseren met passie en kracht. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Email
h.veenstra@ikonderneemhet.nl

Telefoon
06-20205405 / 050-7115285

Website
https://ikonderneemhet.nl/

Adres
BusinessCenter The Rock
Atoomweg 6B
9743 AK Groningen

Henriëtte is namens Onderneem ’t als adviseur/expert-member lid van:

LinkedIN
StartendeOndernemers.nl Groep

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je vraag die deze adviseur en andere leden kunnen beantwoorden!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven