Dagelijks nieuws, tutorials en advies...

Vooraankondiging: Adviseurs segment deze maand online!

We kondigen hierbij met trots de lancering aan van een gloednieuw onderdeel van dit platform: het Adviseurs Segment. Dit segment biedt een overzicht van landelijke startersadviseurs, die regionaal actief zijn en laagdrempelig te raadplegen via onze website en sociale media.

Leestijd: 4 minuten.

StartendeOndernemers adviseurs

Deze belangrijke uitbreiding van StartendeOndernemers.nl, dat al meer dan 20 jaar starters van informatie voorziet, zal deze maand worden gelanceerd, met de officiële start op maandag 2 september 2024.

Een waardevolle toevoeging voor zowel starters als adviseurs

Het platform is erop gericht een breed scala aan adviseurs te verbinden met startende ondernemers die actief zijn op het platform en de sociale media. Voor adviseurs biedt dit segment de mogelijkheid zich te profileren binnen een groot en actief netwerk van starters. Dit netwerk is dagelijks betrokken bij het delen van content en het versterken van de community.

Het initiatief heeft al veel enthousiasme gewekt onder zowel adviseurs als startende ondernemers. StartendeOndernemers.nl waardeert de positieve reacties enorm en is verheugd te melden dat in elke provincie inmiddels 1 à 2 adviseurs klaarstaan om aan de slag te gaan. Deze ervaren professionals beschikken over brede kennis van ondernemerschap en zetten de standaard voor de kwaliteit van het advies dat geboden zal worden.

In de komende maanden zal het aanbod verder worden uitgebreid. Het totale aanbod zal een diversiteit aan adviseurs bevatten, variërend van coachingtrajecten voor starters tot branchespecifiek advies.

Onderscheid door diversiteit

Wat het initiatief uniek maakt, is het landelijke overzicht dat geboden wordt en de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier ad-hoc advies te verwerven via Facebook en LinkedIn. Daarbij kunnen adviseurs op regionaal niveau snel gevonden worden wanneer de starter intensiever advies nodig heeft.

Omdat het platform zelf geen adviesorganisatie is, kan elke deelnemende adviseur of adviesorganisatie zijn eigen adviesmethode hanteren. Hierdoor kan de starter kiezen voor een adviseur die bij hem of haar past. Dit onafhankelijke karakter maakt het platform puur facilitair en journalistiek, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en objectiviteit.

Met deze nieuwe stap zet StartendeOndernemers.nl zich opnieuw in voor het ondersteunen van startende ondernemers in Nederland. Het platform blijft een essentiële bron van informatie en advies voor iedereen die een eigen bedrijf wil starten.

Word ook lid van de community!

Word nu lid en post je commentaar of vraag over dit artikel!

De StartendeOndernemers.nl Facebook community is er voor jou! Meer dan 6000 leden gingen je voor.

Geen Facebook? Geen probleem! In onze nieuwe groep op Linkedin kan je ook terecht!

Scroll naar boven