Bosch vormgevingBedrijf van:
online
Lars Bosch
ondernemer
Leeuwarden, Friesland

Grafisch vormgevingsbedrijf
Adres:
Burmaniastraat 2-C
8911DJ 
 
Regio: Friesland
Telefoon: 0657937414
E-mail: info@boschvormgeving.nl
website: http://www.boschvormgeving.nl
 
Bedrijfsinformatie:
Bosch vormgeving is een bekend begrip in Leeuwarden als het gaat om grafische vormgeving. Sinds Mei 2016 ben ik dan ook erg actief op het gebied van het ontwerpen van logo's, visitekaartjes, flyers, posters, brochures, briefpapier, enveloppen, folders en huisstijlen. Dit is dan ook mijn passie geworden en met veel enthousiasme vertaal ik dit naar functionele media-uitingen. Ik heb binnen diverse bedrijven ervaring en vakkennis opgedaan waardoor ik Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign dan ook op mijn duimpje ken. Mijn doelstelling is om elke klant tevreden te stellen met het gewenste eindresultaat. Elk project is dan ook verschillend en vraagt om een unieke aanpak. Als grafisch vormgever ben ik erg flexibel en hierdoor kan ik creatief en zorgvuldig omgaan met de eisen en wensen van de klant en tegenlijk kan ik er ook mijn eigen draai aangeven. Benieuwd naar de prijzen van onze diensten? Neem dan gerust contact met mij op.


 
Bewerkt: Vrijdag 14 Juli 2017
Gepost: Vrijdag 14 Juli 2017
Aantal keer bekeken: 681
Geklikt op link website: 15


Aanbevelingen:

Anoniem gepost

Gepost: Vrijdag 14 Juli 2017, om 12:24

Bedankt voor het maken en ontwikkelen van onze website; taxicentralemgt.nl
Mede door jullie input, tips en persoonlijke aandacht is het meer geworden dan dat wij in gedachten hadden. Zorgvuldig, snel en betrouwbaar zijn kernwaarden die op Bosch vormgeving betrekking hebben, bedankt hiervoor! Succes en zeker tot ziens voor onderhoud en aanpassingen op onze website!

Mark
www.taxicentralemgt.nl


Anoniem gepost

Gepost: Vrijdag 14 Juli 2017, om 12:23

Lars heeft voor mij een mooie huisstijl ontworpen waarin hij rekening heeft gehouden met mijn wensen en ook als ik aanpassingen had deze zonder problemen heeft doorgevoerd. Mijn visitekaartjes en huisstijl gebruik ik nog steeds veelvuldig en daarom raad ik Bosch vormgeving
ook zeker aan!

Lennart
www.rodenhuishuismedia.nl

 


Schrijf aanbeveling:

 
Publiceer