Uitleg

Is dit wat voor mij en wat kan ik ermee?

startendeONDERNEMERS is een online netwerk waar je informatie en ervaringen deelt of waar vanuit je elkaar in het echt ontmoet. Naast netwerken kun je gebruik maken van adviseurs, jouw bedrijf promoten en bedrijfsruimte vinden. De website voorziet je bovendien van dagelijks nieuws en leuke rubrieken zoals de rubriek Starter van de Maand. De doelstelling is het versterken van je bedrijf danwel het maken van de juiste keuze al dan niet voor jezelf te beginnen. Maar onze doelstelling is vooral het ondernemen leuker te maken door samen te sparren. De website bestaat al sinds 2002 als onafhankelijk naslagwerk en is sinds 2009 als ondernemersnetwerk actief.

 
Word nu ook lid!
banner
Al 12426 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Voor wie?

De website is voor iedereen. Ben je net je bedrijf begonnen? Dan is de website natuurlijk voor jou. Maar ook wanneer je er van droomt om voor jezelf te beginnen of wanneer je een ervaren ondernemer bent. Juist door kruisbestuiving, wordt het netwerk interessant en heb je er meer aan! 

Accounts

We bieden drie accounts: het Starter-account, het Ondernemer-account en het Adviseur-account. Ben je nog niet begonnen? Geef je dan toch op als starter. Bij aanmelding kan je aangeven in welk stadium je je bevindt. Ben je al enige tijd bezig en voel je je geen starter meer? Kies dan voor het Ondernemer-account. Indien je voor het Adviseur-account kiest, koppelt startendeONDERNEMERS vragen in de regio aan jouw advies. Wil je tussentijds van account veranderen, dan kan je dat direct zelf aanpassen.

Businesscards

Maak als lid je eigen businesscard aan. Hierop staan je persoons- en bedrijfsgegevens. Deel jouw businesscard uit aan anderen en connect met nieuwe partners of klanten. 

Groepen

Wil je op de hoogte blijven van bepaalde onderwerpen? Of wil je zelf hierover schrijven? Dan meld je je aan bij de groepen van jouw keuze.

Posten - ook anoniem

Posten is delen. Schroom niet om te schrijven. Dat kan wanneer je een prangende vraag hebt, maar ook bijvoorbeeld wanneer je wilt bloggen of je diensten wilt aanbieden. Je deelt je bericht met een door jezelf geselecteerde doelgroep. Posten en reageren kan ook anoniem. Posten en berichten lezen is exclusief voor leden. Aan adverteerders bieden we daarnaast de mogelijkheid openbare artikelen te laten plaatsen.

Social meetup

Voor starters en ondernemers wordt veel georganiseerd. Van netwerkborrels tot seminars. Maar organiseer ook zelf eens iets door een leuke sociale activiteit te posten en nodig gelijkgestemden in jouw regio uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffietje of lunch of afspreken bij een lezing of festival. Leden kunnen zich dan aanmelden voor deelname aan jouw activiteit. Samen elkaar opzoeken in informele sfeer is de leukste manier van netwerken.

Bedrijfsruimte

Door een samenwerking aan te gaan met vastgoedbeheerder Alvast, kan de starter betaalbare bedrijfsruimte vinden in de eigen regio. Leden kunnen zich via de website direct inschrijven voor de bedrijfsruimte van keuze.

startendeONDERNEMERS nieuwsbrief

Bij de website hoort de startendeONDERNEMERS nieuwsbrief. Als lid ontvang je hiermee nieuwe updates van de site, landelijk of in jouw regio. Zo lees je nieuws, komende evenementen, aanbod van bedrijfsruimte en vragen van andere leden. De nieuwsbrief verschijnt max. 1x per week.  Aan- en afmelden kan direct via de website.