persbericht

Tijdgebrek grootste zorg ondernemer

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12521 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Te weinig tijd voor innovatie, te weinig tijd voor klanten, te weinig aandacht voor de strategie, het vinden van een balans tussen werk en privé en aandacht voor een gezonde leefstijl: het zijn de vijf dilemma's die ondernemers de meeste kopzorgen bezorgen.


Dit blijkt uit een onderzoek uit zo'n 1.000 ondernemers die weren gevraagd naar hun grootste ondernemersdilemma's. Hieruit komt naar voren dat de meeste ondernemers vooral met tijdgebrek kampen.


De top-5 dilemma's waar ondernemers mee te maken hebben is:

Het tijdgebrek onder ondernemers uit zich op verschillende manieren. Meer dan de helft van de ondervraagden geeft aan 15% of minder van zijn tijd te besteden aan innovatie, terwijl voor slechts 40% dit ook de gewenste tijd is die ze aan innovatie willen besteden. Ondernemers zouden ook meer tijd aan nieuwe klanten willen besteden.

Slechts één op de vijf ondernemers heeft een langetermijnstrategie voor de komende één tot drie jaar. Volgens een kwart van de ondernemers is de grootste uitdaging bij het opstellen van een lange termijn strategie de drukte van de dag.

Vier op de vijf ondervraagden geeft aan een gezonde levensstijl te hebben. De ondernemers vinden van zichzelf dat ze voldoende gezond eten en op regelmatige tijden, ze sporten voldoende om fit te zijn en ze luisteren naar eigen zeggen naar hun lichaam als ze moe zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van een Nederlandse verzekeraar.

Bron & informatie:
asr.nl
Bewerkt: Donderdag 20 Juli 2017
Gepost: Donderdag 20 Juli 2017