persbericht

Groeikapitaal voor huiswerkbegeleiding startup

Tutor platform haalt 400.000 euro op

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12506 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Danique Adine

Het Nederlandse tutor platform Nimbles heeft ruim 400.000 euro aan groeigeld opgehaald. De Amsterdamse startup gaat met deze kapitaalinjectie in heel Nederland ouders koppelen aan gescreende private tutors. 

Personal trainer voor het huiswerk van je kind
Nimbles maakt het voor ouders gemakkelijk om een passende private tutor voor hun kind te vinden. Private tutoring is een nieuwe vorm van wekelijkse preventieve huiswerkbegeleiding voor je kinderen aan huis. Een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles én coaching die aanslaat want sinds de start van Nimbles in april dit jaar zijn de aanvragen van ouders bijna niet bij te benen. 

Voor iedere portemonnee een oplossing
De startup onderscheidt zich doordat gescreende private tutors zelfstandig hun diensten aanbieden tegen het uurtarief dat zij zelf bepalen. "Slechts 15% van de aangemelde tutoren komt door onze strenge screening. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk", aldus oprichtster Danique Wiltink. Ouders kiezen op hun beurt eenvoudig welke tutor bij hun kind en portemonnee past, zonder tussenkomst van een dure middle-man. Dit kan al vanaf 10 euro per uur. 
 

Uitbreiding naar Den Haag
Nimbles is in april dit jaar opgericht door Danique Wiltink (32) en Adine Tjeenk Willink (29). Op dit  moment is het platform beschikbaar in Rotterdam en Amsterdam en vanaf januari ook in Den Haag. Met deze kapitaalinjectie zullen zij komend jaar hun diensten gaan uitbreiden naar andere regio's in Nederland. Expansie naar het buitenland staat voor 2018 op de planning. 

 

Op de foto: Founders: Danique Wiltink (l) en Adine Tjeenk Willink (r)

Bron & informatie:
Nimbles
Bewerkt: Dinsdag 03 Januari 2017
Gepost: Woensdag 28 December 2016