persbericht

WTC The Hague ingrijpend vernieuwd

Business hotspot van Den Haag viert metamorfose met Housewarming Weeks

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12506 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

wtc den haag

De ingrijpende metamorfose van het World Trade Center The Hague is nagenoeg afgerond. Zo is de voormalige entreehal omgebouwd tot een multifunctionele congreszaal voor ruim 500 personen, waarmee Den Haag een congreszaal rijker is. Daarnaast is de hoofdingang verplaatst naar de Prinses Beatrixlaan, waar nu in de markante, nieuwe lobby een 21 meter hoge roltrap, koffiebar, sushirestaurant, trendy bar-brasserie, mini-supermarkt en fitness- en wellnesscentrum te vinden zijn. Met het vernieuwde WTC The Hague beschikt Den Haag over een veelzijdige business hotspot waar ontmoeten, werken, ontspannen en verbinden centraal staan. Om de metamorfose te vieren organiseert het World Trade Center The Hague vanaf 1 juni de Housewarming Weeks met als climax de Grand Re-opening op 16 juni.

Housewarming Weeks
De maand juni staat bij WTC The Hague in het teken van de heropening. Tijdens de Housewarming Weeks kunnen huurders, omliggende bedrijven, relaties, bezoekers en inwoners van Den Haag op verschillende manieren kennismaken met het vernieuwde World Trade Center in het Beatrixkwartier. Behalve de Grand Re-opening op 16 juni is er onder andere een borrel voor internationals, een CEO & Startup Lunch, een tentoonstelling over expats in Den Haag, een attachémiddag en een News College van Haagsch College.

Metamorfose
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het WTC The Hague te vernieuwen. Zo is de hoofdingang verplaatst van het Prinses Margrietplantsoen naar de Prinses Beatrixlaan. Daar beschikt de lichte, nieuwe lobby over een indrukwekkende roltrap van 21 meter, met toegang tot de kantoren en faciliteiten als Njoy Fitness. Beneden in de lobby bevinden zich de trendy bar-brasserie Mondano, Coffeecompany, Shoku Noodle Bar en een AH To Go. Hiermee is WTC The Hague niet alleen een business hotspot voor bedrijven in het Beatrixkwartier, maar tevens voor bezoekers en inwoners van Den Haag. 

Congrescentrum
Om aan de groeiende vraag naar grote(re) meeting- en eventlocaties te voldoen, is het congrescentrum in het WTC The Hague, dat wordt geëxploiteerd door NH Den Haag, vernieuwd. De voormalige entreehal is omgebouwd tot eigentijdse en multifunctionele congreszaal, die plek biedt aan ruim 500 personen. De nieuwe ruimte is een aanvulling op de bestaande zalen: een lounge voor maximaal 100 personen en vier meeting rooms voor maximaal 360 personen. De nieuwe congreszaal is inzetbaar voor onder meer ontvangst, receptie, congres of presentatie voor grote groepen, of te huur als expo- of vergaderruimte. 

Bron & informatie:
www.wtcthehague.com
Bewerkt: Maandag 30 Mei 2016
Gepost: Maandag 30 Mei 2016