persbericht

De Pier in Scheveningen opent Pier Offices met 30 flexibele werkplekken boven zee

Open Huis Pier Offices: 27 mei van 15.00 tot 18.00 uur

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12506 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Pier Scheveningen office

De Pier in Scheveningen opent onder restaurant Pier Zuid komende maand Pier Offices. Deze nieuwe formule beschikt over 30 flexibele werkplekken voor zelfstandig professionals en kleine organisaties. De werkplekken, met vrij uitzicht op zee en strand, zijn vanaf €225,- per maand te betrekken waarbij een eigen vergaderruimte en zelfs een buitenterras boven zee bij de prijs zijn inbegrepen. Pier Offices houdt op vrijdag 27 mei van 15.00 uur tot 18.00 uur Open Huis voor geïnteresseerden.

Herman Smit, general manager De Pier: "Met Pier Offices bieden we zelfstandig professionals en kleine organisaties de mogelijkheid zich op een unieke locatie boven zee te vestigen tegen een zeer schappelijk vast bedrag per maand. Op geen andere locatie in Nederland kan men zo de vier seizoenen ervaren als bij deze werkplek boven zee! Pier Offices hanteert een flexibele all-in overeenkomst met een korte contractduur en de mogelijkheid direct op te schalen voor een bepaald project bijvoorbeeld. Daarnaast kan men samen met collega's of opdrachtgevers genieten van alles wat de Pier nog meer te bieden heeft zoals de foodboulevard met eigentijdse foodconcepten en binnenkort zelfs een wellnesscentre en reuzenrad. Er is dan ook al veel interesse in Pier Offices en de verwachting is dat alle 30 werkplekken snel bemand zullen zijn."

Pier Scheveningen lunchroom

Over De Pier
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. 

Bron & informatie:
www.pier.nl
Bewerkt: Dinsdag 24 Mei 2016
Gepost: Dinsdag 24 Mei 2016