enquete

Wij zijn opzoek naar ondernemers

Stelper helpt ondernemers en studentenDoor:
online
Jeroen Streng
starter
Amsterdam, Noord-Holland

Online-dienst

Bedrijf: Stelper
Lid: Jeroen Streng

Wij zijn drie studenten die de aankomende zes maanden een onderneming gaan starten. Wij hadden zelf behoefte aan een bijbaantje/bijverdiensten die meer met onze opleidingsrichting te maken heeft. 

Daarom hebben wij een manier bedacht om goedkope en goede kennis aan te bieden aan startups/ondernemers. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld een logo, website, 3d CAD-modellering. Maar bijvoorbeeld ook een marktonderzoek of op financieel gebied. 

Dit gaan wij doen door gebruik te maken van de kennis die studenten al bezitten. Studenten hebben tijdens hun studie al heel veel kennis opgedaan om goede opdrachten te kunnen uitvoeren. Door startups/ondernemers in contact te brengen met studenten kunnen vele opdrachten vervuld worden tegen een laag tarief. Dit lage tarief is te realiseren omdat er een win-winsituatie is voor beide partijen. De startup/ondernemer kan tegen een laag tarief opdrachten laten uitvoeren en de student bouwt zijn/haar portfolio en ervaring op en kan er wat aan verdienen. 

Wij willen graag dit concept op de markt brengen en hebben daar jullie hulp bij nodig. 
Hierbij zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die wij kunnen benaderen om na te gaan of dit idee wil aanslaan op de markt. 

Dus ben jij iemand die vindt dat dit concept op de markt moet komen en wil jij ons graag helpen voorzien van feedback/informatie. Stuur dan een bericht naar info.stelper@gmail.com of reageer hieronder. 
Ook zouden we willen vragen of u onze enquête zou willen invullen (zie link onderaan).

Bekijk ook onze website voor een impressie 
https://infostelper.wixsite.com/stelper 

We willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Bron & informatie:
Naar de enquête
Bewerkt: Maandag 26 Maart 2018
Gepost: Maandag 26 Maart 2018
Aantal keer bekeken: 1874
Geklikt op externe links: 41


Antwoorden & reacties:

online
Chris Winter
starter
Achterste Erm, Drenthe

TradesWay Funding
nog geen bedrijf toegevoegd

Persoonspagina:
Chris Winter

Gepost: Dinsdag 29 Oktober 2019, om 00:13

Heeft u hulp nodig met kapitaal voor een zakelijk idee? , Neem contact met me op zodat we zo snel mogelijk met het proces kunnen beginnen.

E-mail: Chriswinter321@gmail.com

Bedankt

Chris


Reageren:

Post jouw antwoord of reactie
reageer