persbericht

Black Swan Project helpt ondernemers tijdens coronacrisis

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12501 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Door de maatregelen omtrent het coronavirus verkeren veel ondernemers in zwaar weer. Black Swan Project is een initiatief van Straight-Line Leadership om ondernemers te ondersteunen in deze turbulente tijden. Black Swan Project heeft als doel om zoveel mogelijk ondernemers in deze onzekere tijden te ondersteunen in effectief leiderschap. Daarom kunnen ondernemers drie keer per week kosteloos deelnemen aan een livestream.

Veel bedrijven hebben de afgelopen dagen hun deuren moeten sluiten. Andere organisaties kampen met weinig beschikbaar personeel of andere onverwachte gevolgen. Black Swan Project is er voor de ondernemer die het lastig vindt om de plotselinge veranderingen het hoofd te bieden, stress ervaart en bezig is met ad hoc problemen op te lossen in plaats van te focussen op de toekomst.

Straight Line Leadership ondersteunt normaal gesproken CEO's van grote organisaties. In deze tijden stekt de organisatie het advies en hulp graag kosteloos beschikbaar aan alle ondernemers, van klein tot groot, vie het Black Swan project.

Livestreams
Tot en met minimaal 6 april kunnen ondernemers elke maandag, woensdag en vrijdag om 20.00 uur kosteloos deelnemen aan een livestream waarin Johan van der Put, consultant van Straight-Line Leadership, tips geeft over hoe je als ondernemer kunt handelen in onzekere en onvoorspelbare tijden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:
- Effectief zijn (en blijven) in deze turbulente tijden
- Focussen op controleerbare factoren en probleemoplossend te werk gaan
- Krachtig omgaan met zowel interne als externe stress
- Medewerkers helpen hetzelfde te doen

Bron & informatie:
Meer info Black Swan project
Bewerkt: Vrijdag 27 Maart 2020
Gepost: Vrijdag 27 Maart 2020