blog

Hoe een online marketing bureau jouw bedrijf naar de top kan brengen

Hoe de diensten van LEQUAL jouw onderneming tot succes kunnen brengen

Post en deel ook jouw blog. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Rick Burgers
starter
Aalsmeer, Noord-Holland

Digital marketing bureau

Bedrijf: LEQUAL
Lid: Rick Burgers
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12587 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

De online markt is zodanig groot geworden dat je met enkel een offline vestiging geen grote stappen meer maakt, het is van belang dat jij als ondernemer goed inspeelt op de online markt. Maar hoe doe je dat dan precies?
Als startende ondernemer is jouw bedrijf en naamsbekendheid namelijk nog volop in ontwikkeling, waardoor het lastig is om je bedrijf online vindbaar te maken. Om jouw naam op de online markt te krijgen is een goede online marketing campagne cruciaal. Dit zijn de manieren om online succes te realiseren.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization, of SEO in het kort, is een onmisbaar aspect van de online marketing bij een startende onderneming. SEO is een manier om organisch gevonden te worden door middel van zoekmachines zoals Google of Bing, waarbij Google vanzelfsprekend de meest populaire zoekmachine is. Voordat je kunt beginnen met het opbouwen van de autoriteit van je website is het van belang dat je website er in zowel de back-end als qua content geoptimaliseerd is. LEQUAL kan je onder andere helpen met:

Nadat je website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines is het tijd om een begin te maken aan linkbuilding om de waarde van je website te vergroten. Dit wordt gedaan door links vanaf relevante autoritaire domeinen in jouw branche te vergaren. Op deze manier zorg je er voor dat jij uiteindelijk op de 1e positie van Google staat op de relevante zoekwoorden voor jouw website. Benieuwd hoe LEQUAL jouw bedrijf zou kunnen helpen met het verkrijgen van hoge posities binnen Google? Kom vooral eens bij ons langs om de mogelijkheden door te spreken.

Online Advertising

Er zijn verscheidene manieren om jezelf online tentoon te stellen. SEO is een uitstekende manier om op de lange termijn organische bezoekers te verkrijgen, maar met alleen SEO ga je het op de korte termijn niet redden. Om er voor te zorgen dat je op de korte termijn ook omzet en naamsbekendheid genereert is het verstandig om een Online Advertising campagne op te stellen.

Google word zo gigantisch veel gebruikt dat het adverteren via Google Ads een grote kans is voor je bedrijf mits deze campagnes geoptimaliseerd zijn. Of is jouw website meer afhankelijk van Social Media of Youtube om bezoekers te genereren? Dan is het ook mogelijk om een Social Media Advertising campagne of Video Advertising campagne op te stellen. Het belang van de verschillende kanalen waar je op kunt adverteren is erg afhankelijk van de branche waarin je zit en de doelgroep en producten die je aanbiedt. 
Bij LEQUAL helpen we je graag met het optimaal opstellen van je Online Advertising campagne om maximaal rendement te realiseren.

Conversie optimalisatie

Wanneer je merkt dat je veel bezoekers binnenkrijgt op je website maar dat er veel snel weer vertrekken zonder een conversie te realiseren kan het een goed idee zijn om je in te lezen in conversie optimalisatie. Zelfs 0,3% meer conversie kan voor de omzet van je onderneming een hoop schelen. Het doel van conversie optimalisatie is meer halen uit het verkeer dat al op je website komt, in tegenstelling tot SEO en SEA, waar je meer focust op het binnen halen van bezoekers.

Heb je al een bestaande webshop? Dan is het toepassen van conversie optimalisatie cruciaal en is dit ook iets waar je op de lange termijn mee bezig bent. Elk beetje kan enorm veel helpen bij conversie optimalisatie en er wordt altijd concreet geanalyseerd waar verbeterpunten liggen met behulp van data en ervaring. Wanneer je een nieuwe webshop hebt zal je nog niet meteen kunnen beginnen met een conversie optimalisatie traject, aangezien er eerst een analyse gedaan dient te worden naar aanleiding van de bezoekers en hoe ze op bepaalde elementen van je webshop reageren. Pas daarna kan er een plan gemaakt worden voor conversie optimalisatie.

Video Marketing

Video Marketing is ontzettend belangrijk voor bedrijven die veel bezig zijn met Social Media en YouTube om hun doelgroep te bereiken. Een goede video trekt veel meer aandacht dan een lap tekst of een afbeelding en maakt het ook veel gemakkelijker om je boodschap op een heldere manier in kaart te brengen voor je doelgroep. Afhankelijk van je doelgroep zijn er diverse soorten video's die je kunt gebruiken om jouw verhaal te vertellen. Zo kunnen we je bij LEQUAL onder andere ondersteunen met de volgende video's:

Ben je op zoek naar een ander type video voor je bedrijf? LEQUAL biedt nog vele andere Video Marketing mogelijkheden die jouw bedrijf naar de top kunnen helpen. 

Hoe gaat LEQUAL te werk?

Bij LEQUAL vinden wij transparantie en betrokkenheid erg belangrijk, daarom zitten we ook graag met je aan tafel om alle mogelijkheden voor jouw online campagne door te spreken. Nadat er een akkoord is voor de werkzaamheden zullen we er alles aan doen om van jouw campagne een groot succes te maken. Dit doen we door data te combineren met jarenlange ervaring en gedrevenheid. 

Met heldere rapportages, strategieën en analyses zorgen wij er voor dat jouw campagne optimaal verloopt. Ook schakelen wij vaak proactief, maar altijd in samenspraak met jou en met behulp van de laatste data. Op deze manier behalen wij maximaal rendement voor jouw website.

 

 

Bron & informatie:
https://www.lequal.nl/
Bewerkt: Donderdag 08 November 2018
Gepost: Dinsdag 16 Oktober 2018