persbericht

Flexas genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Koen de Wit
starter
Amsterdam, Noord-Holland

Online kantoorruimte bemiddelaar

Bedrijf: Flexas.com
Lid: Koen de Wit
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12583 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Als eerste (online) bemiddelaar in kantoorruimtes is Flexas.nl genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Dankzij jaren van exponentiële groei, hard werken en technologische ontwikkeling voldoet de online bemiddelaar aan alle criteria. Op donderdag 11 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt in Amsterdam.

Flexas.nl groeit al jaren en is vorig jaar begonnen aan haar internationale expansie. Na België rolt de online bemiddelaar dit najaar uit in Duitsland en er zullen snel meer landen volgen. Om deze groei te faciliteren is het essentieel op technologisch gebied en in data analyse te excelleren. Deze data gebruikt de kantoorruimtespecialist bij het nemen van belangrijk beslissingen.

Marcel de Groot van Flexas.nl over de nominatie: “Technologie in het vastgoed loopt flink achter op andere branches, juist daarom ben ik ontzettend trots dat wij in deze lijst staan. Wij zijn al een tijd bekend met de Deloitte Technology Fast 50, waar ze naast de aantoonbare groei ook streng selecteren op technologische ontwikkeling. Het is dan ook een mooi compliment om in deze lijst te staan.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Het Deloitte Technology Fast 50 programma heeft bewezen in een vroegtijdig stadium echte game changers te signaleren. Adyen (winnaar 2013), dat recent haar beursgang heeft gedaan is natuurlijk een aansprekend voorbeeld. Daarnaast laat de ranking ook zien welke tech en welke businessmodellen snel groeien en waar de disrupties zitten. We denken met deze 50 snelgroeiende tech bedrijven een veelbelovende lijst te presenteren.”

Bron & informatie:
Flexas.nl
Bewerkt: Dinsdag 02 Oktober 2018
Gepost: Maandag 17 September 2018