blog

Leef je droom, droom niet je leven

Post en deel ook jouw blog. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Cintha van Marrewijk
starter
Honselersdijk, Zuid-Holland

Organisatie voor speed netwerkbijeenkomsten
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12493 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Waarom doe ik wat ik doe

Toen mijn vader 3 jaar geleden overleed toen ging er bij mij een knop om. Wij moeten NU weer gaan beginnen met genieten van het leven. We verruilden de Westlandse kassen voor de Spaanse rijstvelden. De kinderen spraken nog geen woord Spaans. 

Droom na droom kwam uit hier in Spanje. Toen ik mijn bedrijf ging starten en mijn eerste lessen online ging zetten, toen ging het dak eraf. Zo enthousiast waren mijn cursisten. Echt geweldig. Sindsdien heb ik al zoveel mensen van alle leeftijden mogen helpen met het letterlijk beleven van het Spaanse leven. Waanzinnig cool. Ik zeg Leef je droom. Droom niet je leven.

Stel je voor je zit heerlijk op een Spaans terrasje. Hoe cool is het als je een gezellig gesprek aan kunt knopen met alle Spanjaarden. Of dat je nooit een tolk hoeft te zoeken, maar alles zelf kunt regelen in het Spaans. Of je wilt nou eindelijk weten wat jouw Spaanse zakenrelatie precies bedoelt.

Ik stond namelijk 21 jaar geleden in jouw schoenen. Ik wilde heel snel gaan wonen en werken in Spanje. Ik ben toen keihard aan de slag gegaan en heb alles geleerd wat ik nodig had in de praktijk. En de grammatica daar heb ik een simpele methode van gemaakt. Waardoor je heel snel Spaans kunt leren. Binnen 4 maanden was ik aan het werk op Mallorca.

En zo zie je dat 21 jaar geleden werd eigenlijk het idee voor mijn bedrijf al geboren, en jaren later pas omgezet tot een business. Zie je hoe mooi je levenspad kan zijn. Iedereen heeft een missie, een doel. En zeker het recht om je mooiste leven te leven.


Wil jij ook Spaans leren, of misschien is het wel jouw droom om in Spanje te gaan wonen, je kunt vandaag starten met deze online Spaanse lessen. En je zult zien dat je door mijn unieke lessen razendsnel Spaans leert. Bekijk maar eens een aantal gratis Spaanse lessen, dan kun jij je gelijk redden in het Spaans. Schrijf je in via www.ledenspaansleren.mijnecourse.nl/courses

Wat kan ik je bieden:
1. Spaans leren tussen de Spanjaarden in 7 dagen bij ons in ons schattige Spaanse dorp.
2. Online Spaanse cursus in je eigen tempo, heerlijk relaxed, maar wel met mijn hulp.
3. Online Privé Skypelessen elke week een les of superintensief in 7 dagen.

 

 
Bewerkt: Zondag 24 December 2017
Gepost: Vrijdag 06 Oktober 2017