blog

Introductie

Post en deel ook jouw blog. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Jurriaan de Weert
starter
Amsterdam, Noord-Holland

Strategic Consultancy
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Dag iedereen, 

Ik wilde me even voorstellen. Mijn naam is Jurriaan de Weert van de International Business Clinic, een strategisch advieskantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam. IBC  is een kantoor dat wordt gedreven door idealen en geleid door principes. Net als jullie zijn wij een groep ondernemers die met veel enthousiasme ons vak uitoefenen en werken elke dag aan het realiseren van onze visie.

Bij IBC is een interdisciplinair team werkzaam van getalenteerde en betrokken mensen. Van studenten tot professionals, van medewerkers tot ondernemers. Allen zijn verbonden door de affiniteit met ondernemerschap en de wens een maatschappelijke impact te maken. Het is een team dat is samengesteld vanuit de filosofie: "frictie produceert inzicht". Het beste argument prevaleert, de meest zuivere strategie wordt gekozen. Daarom werken er bij ons mensen met allerlei verschillende achtergronden, elk hun eigen perspectief en onze organisatiestructuur vormt de katalysator voor het benutten van het menselijk potentieel teneinde een competitief voordeel te realiseren voor onze cliënt.

We voeren enerzijds een commerciële praktijk en anderzijds verschaffen wij pro bono dienstverlening aan organisaties met een idealistische doelstelling en ondernemers die behoren tot bepaalde “risicogroepen”.

Het is mooi om te zien dat er zoveel ondernemers zijn die hun dromen achterna gaan. In dat verband zien we vele vragen langskomen van juridische, bedrijfskundige en creatief inhoudelijke aard. We bieden een breed scala aan diensten en streven er naar om een allround strategisch partner te zijn van onze cliënten. Wij zijn jullie graag van dienst bij het verwezenlijken van jullie ambities.

Voor meer informatie kunnen jullie een mailtje sturen naar: info@internationalbusinessclinic.nl, ga naar onze facebook pagina: International Business Clinic of bezoek onze website: internationalbusinessclinic.nl.

Daarnaast zijn jullie elke Donderdag van 18:00u – 20:00u van harte welkom op ons (gratis) inloopspreekuur, op de spuistraat 47A te Amsterdam.

We zien de interactie op het forum in ieder geval met plezier tegemoet. 

 

Bron & informatie:
internationalbusinessclinic.nl
Bewerkt: Donderdag 10 Augustus 2017
Gepost: Donderdag 10 Augustus 2017