blog

Apeldoorn als stad om jouw bedrijf te vestigen

Waarom bedrijven kantoorruimte huren in Apeldoorn!

Post en deel ook jouw blog. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Koen de Wit
starter
Amsterdam, Noord-Holland

Online kantoorruimte bemiddelaar

Bedrijf: Flexas.com
Lid: Koen de Wit
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12449 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Apeldoorn is een prachtige stad met vele historische gebouwen en stamt uit 792. De ligging midden in de hoge veluwe, de groene inrichting van de leefomgeving en de oude gebouwen maken de stad erg populair. Toch is het waarschijnlijk voor velen een verrassing dat Apeldoorn één van de grootste steden is als het op kantoren aankomt. Sterker nog: Apeldoorn staat rond de 5e à 6e plek van steden met de meeste kantoren. Boven steden als Almere en Haarlem. De stad weet bovendien de afgelopen jaren ook grote partijen in de dienstverlening aan zich te binden.

Waarom is Apeldoorn zo populair?

Apeldoorn heeft een aantal interessante kwaliteiten waardoor het ontzettend populair is hier je kantoor te vestigen. Zo is de ligging van de stad in Oost Nederland zeer centraal te noemen. De aansluiting van de stad op het wegennetwerk is ook bijzonder goed. De A1 en A50 komen direct langs de stad en zorgen voor goede verbindingen in heel Nederland. Bovendien ben je ook zo vanaf Apeldoorn in Duitsland. De stad vervult ook een belangrijke functie voor de omgeving. Het is een verzamelpunt voor studie en werkgelegenheid. Daarom willen veel bedrijven kantoorruimte huren in Apeldoorn

Het aanbod van kantoren

Door de aantrekkingskracht op ondernemers en bedrijven trekt de stad ook veel verhuurders van kantoren aan. Hierdoor is het aanbod zeer divers te noemen. Je kunt in Apeldoorn werkelijk vanalles huren. Zo zijn er compleet gestijlde kantoren, zoals die van HNK en Ovvice. Er zijn ook meer traditionele business centers, zoals die van Regus. En, zoals in iedere stad zijn er ook conventionele kantoren en leegstand kantoren te huur. Er is dus voor iedere ondernemer/bedrijf wel iets in Apeldoorn te vinden!

 
Bewerkt: Woensdag 02 Augustus 2017
Gepost: Woensdag 02 Augustus 2017