persbericht

KvK helpt ondernemers online verder met duurzaamheid

Met topondernemers op ontdekkingsreis naar nieuwe mogelijkheden

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12468 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

De Kamer van Koophandel (KvK) helpt ondernemers online bij het vinden van nieuwe, duurzame oplossingen voor hun bedrijf door middel van MOOC Duurzaam. Deze online module geeft toegang tot topondernemers en experts. Met een interactieve, online ontdekkingsreis die op 15 mei begint, gaan ondernemers concreet aan de slag met duurzaam ondernemen.  
 
Veel ondernemers hebben belangstelling voor duurzaamheid in hun bedrijf, maar hebben ook weinig tijd. Daarom biedt de KvK mkb-ondernemers een zogenoemde Massive Open Online Course (MOOC) met de titel 'Duurzaam vooruit met uw bedrijf'. Ondernemers kunnen in hun eigen tijd deelnemen aan deze mix van een online cursus en social media-platform en kiezen hun uitdaging. Zo wordt er concreet gewerkt aan duurzaamheid van producten, productieprocessen of duurzaamheid in samenwerkingsvormen. Een combinatie van deze zaken is mogelijk. Juist ondernemers lopen voorop als het gaat om duurzaamheid en kunnen nu snel de juiste kennis en contacten opdoen.
 
Toonaangevende experts en topondernemers
Toonaangevende experts zoals futuroloog Wim de Ridder en Aglaia Fischer van Circle Economy laten de nabije toekomst zien. Daarnaast zorgen topondernemers zoals Quirijn Bolle (Marqt), Bart van Olphen (Fish Tales), Peter de Rooy (De Rooy Transport) en Meiny Prins (Priva) voor inspiratie met praktische tips en adviezen. Ondernemers zien in de modules bij collega's hoe ze met duurzaamheid hun business kunnen versterken. In de MOOC toont de KvK de mogelijkheden om met duurzaamheid het bedrijfsrendement te verbeteren.
 
Duurzaam vooruit
MOOC 'Duurzaam vooruit met uw bedrijf' maakt onderdeel uit van het programma 'Duurzaam Vooruit, dat de KvK samen met partners als RVO, MVO Nederland en diverse brancheorganisaties heeft ontwikkeld. Eerder organiseerde de KvK succesvolle Massive Open Online Courses op het gebied van onder meer innovatie en smart industry.
 
Meer informatie en aanmelden
Meer informatie of aanmelden voor deelname aan de MOOC 'Duurzaam Vooruit' via www.kvk.nl/duurzaamvooruit. Deelname is gratis.
 

Bron & informatie:
kvk.nl/duurzaamvooruit
Bewerkt: Maandag 15 Mei 2017
Gepost: Maandag 15 Mei 2017