blog

De Horecatussenpersoon

Post en deel ook jouw blog. Log hier in! of word hier lid!
Door:
online
Rik Hendriks
starter
Schiedam, Zuid-Holland

Horecamakelaar en advies
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Ik zou mezelf graag hier voorstellen als eigenaar van een jong bedrijf wat zich richt op horeca ondernemers, “de Horecatussenpersoon

In de afgelopen jaren merkte ik steeds vaker aan mezelf dat ik wilde ondernemen. Vaak zat ik met ondernemers om tafel vanuit mijn functie als Horeca accountmanager waarin we gesprekken hadden over ondernemen. Deze ondernemers adviseerden mij regelmatig om voor mezelf te beginnen, met name omdat ik dacht als een ondernemer en ze met mij konden sparren over hun vraagstukken. Op dat moment vond ik deze stap te groot om te nemen.

Maar om toch uitdaging in mijn werk te houden ging ik werkzaamheden toevoegen aan mijn functie. Deze uitbreiding bestond met name uit het zoeken van nieuwe locaties om hun horeca bedrijf uit te breiden, het bemiddelen in een eventuele aan –en verkoop tot zelfs het verkrijgen van financieringen bij de bank en hulp bij conceptontwikkeling.

Uiteindelijk bleef het gevoel om te ondernemen toch sterk aanwezig en besloot ik om mijn dromen na te gaan jagen. Ik ben goed gaan kijken wat voor onderneming ik wilde gaan beginnen, één ding was zeker, de passie die ik heb voor de Horeca moest een rol spelen.

De uitkomst is "de Horecatussenpersoon", hierin kan ik mijn bevlogenheid en passie kwijt en door mijn achtergrond en netwerk kan ik onderscheidende diensten aanbieden.

Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn naar mijn bedrijf en een bezoekje willen brengen aan, maar het liefst ook een like willen geven aan mijn Facebook pagina. 

 
Bewerkt: Dinsdag 18 April 2017
Gepost: Vrijdag 14 April 2017