persbericht

BNR Nieuwsradio live vanuit Washington DC

Speciale uitzending BNR Zakendoen Met vanaf Select USA Summit

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12493 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

bnr alle staten

In de aanloop naar de Amerikaanse Presidentsverkiezingen besteedt het multimediale concept BNR In Alle Staten aandacht aan de unieke, persoonlijke verhalen van Nederlandse ondernemers in Amerika. In het radioprogramma BNR Zakendoen Met wordt hier in een speciale radiorubriek wekelijks verslag van gedaan. Vandaag wordt BNR Zakendoen Met live uitgezonden vanaf het prestigieuze congres Select USA Summit in Washington DC.

De Select USA Summit is een jaarlijkse conferentie geïnitieerd door president Barack Obama, bedoeld om meer buitenlandse bedrijven naar Amerika te halen. Dit tweedaagse event is een aaneenschakeling van panel discussies, informatieve break out sessies en presentaties op de beursvloer. Gevestigde multinationals, kleine of middelgrote bedrijven en sterk groeiende start-ups komen samen en laten zich informeren over de investeringsmogelijkheden in Amerika. Dit jaar is het thema van het congres "The Innovation Advantage". Barack Obama is hoogstpersoonlijk aanwezig om ruim 2.500 gasten uit meer dan 70 landen welkom te heten.De Amerikaanse Ambassade in Den Haag begeleidt een delegatie van meer dan 30 Nederlandse bedrijven naar deze Summit , variërend van MKB tot Nederlandse multinationals die al jaren in Amerika gevestigd zijn.

In de uitzending van BNR Zakendoen Met spreekt presentator René de Monchy met Henne Schuwer, de Nederlandse ambassadeur in Amerika. Ook schuiven Nederlandse ondernemers aan die kansen willen benutten in Amerika. Onder hen onder meer Fokke de Jong, CEO van Suit Supply. De uitzending is vandaag live te beluisteren van 13:30 tot 15:00 uur op BNR Nieuwsradio en via BNR.nl.

Bron & informatie:
BNR.nl
Bewerkt: Vrijdag 26 Augustus 2016
Gepost: Dinsdag 21 Juni 2016