persbericht

Smart Industry Ambassadeurs Exact en TradeCloud sluiten strategische samenwerkingsovereenkomst

Smart Supply Chain bevordert operationele efficiency

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Delft – Softwareleverancier Exact en online supply chain platform TradeCloudhebben een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten. De combinatie van Exact en TradeCloud biedt één oplossing waarmee productie- en handelsbedrijven integratie in de supply chain kunnen realiseren. Deze oplossing zorgt voor het eenvoudig delen van real-time informatie tussen leveranciers en afnemers over orders, leveringen en artikelen. Operationele processen worden geautomatiseerd en de voorspelbaarheid van processen in de supply chain wordt vergroot.

25 procent minder order-handling
De oplossing resulteert voor zowel de afnemer als de leverancier in lagere kosten, afname van onnodige voorraad, toegenomen betrouwbaarheid van leveringen en minder registratie. Bedrijven realiseren hierdoor tot 25 procent kortere doorlooptijden en minder order-handling.

Bedrijven als Quooker, VacuVin en Van Raam, leverancier van aangepaste fietsen, maken al gebruik van deze oplossing. Van Raam had door  sterke groei en een complex netwerk van leveranciers behoefte aan een efficiënter inkoopproces. Dankzij de oplossing van Exact en TradeCloud hebben ze een significante verbetering gerealiseerd. Technisch directeur Jan-Willem Boezel zegt daarover: "Op deze manier ligt alles centraal vast en hoeven we niet meer constant met leveranciers heen en weer te mailen of te bellen. Dat is winst voor twee."

Paul Ramakers, Managing Director Business Solutions bij Exact: "De tijd van praten over Smart Industries is voorbij. Wij passen het concreet toe voor onze klanten. We zien een toenemende behoefte van bedrijven om het contact met en de service naar hun klanten en leveranciers te stroomlijnen. De ontwikkelingen op het gebied van cloud, mobile en andere technologieën bieden kansen om dergelijke uitdagingen aan te pakken. Om dit te ondersteunen investeren we niet alleen in onze eigen R&D maar ook in innovatieve en ambitieuze partijen zoals TradeCloud. Zij zijn niet voor niets door Gartner genoemd als oplossing waarmee snel waarde toegevoegd kan worden."

Tonnis de Boer, Managing Director van TradeCloud: "We zijn zeer verheugd met Exact samen te werken. Hierdoor hebben we nieuwe mogelijkheden om de maakindustrie te helpen effectiever in te kopen. De samenwerking met Exact past uitstekend in onze ambitie. Doordat we een groot deel van het inkoopproces automatiseren houden medewerkers tijd over zich te richten op het verbeteren van complexe vraagstukken."

 
Bewerkt: Dinsdag 24 Mei 2016
Gepost: Dinsdag 24 Mei 2016