persbericht

BELANA 10 Jaar het hele spectrum van Financieel Management

We zijn klaar voor de volgende 10 jaar

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12501 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

belana hengelo

Met trots kondigen wij ons al weer 10- jarige bestaan aan en we zijn klaar voor de volgende 10 jaar.

BELANA is een 10 jaar jonge dynamische organisatie te Hengelo die gespecialiseerd is in financieel management. Nationaal en internationaal hebben we al bewezen een uitstekende partner te zijn voor al uw financiële vraagstukken en financiële en administratieve processen. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde fiscale- en administratieve softwareprogramma’s. Ons doel is u een optimaal rendement te laten behalen waarbij uw feedback een belangrijke rol speelt. Door ons brede nationale en internationale netwerk zijn we in staat om belangrijke ontwikkelingen te volgen en daar snel op in te spelen. Uiteraard zijn we resultaatgericht waarbij we rekening houden met uw kostbare tijd. 

Onze vakkundige en onafhankelijke financiële specialisten kunnen zich meten met de top. Zo hebben wij een onvolkomenheid ontdekt in de richtlijnen voor accountant. Na een discussie en erkenning hierover zijn de richtlijnen aangepast.

Stichting Bewind & Inkomensbeheer
Daarnaast zijn wij in 2010 gestart met Stichting BELANA Bewind & Inkomensbeheer om ook de in financiële problemen geraakte ondernemers te helpen met het oplossen ervan. Daaruit voortvloeiend zijn wij ook de particuliere markt gaan bedienen en met veel succes mogen wij mensen op een zeer deskundige én persoonlijke manier helpen. Onze doelstelling is dan ook hen te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst en daarnaast bewind voor degenen die de financiële zaken zelf niet kunnen regelen. Dit doen wij op een eerlijke en transparante wijze waarbij wij proactief de cliënten hierbij betrekken.

In 2014 zijn wij als uitbreiding op deze dienstverlening gestart met Mentorschap. Deze service is bedoeld om mensen in bescherming te nemen op het gebied van hun persoonlijke belangen. De ervaring leert dat onder bewind gestelde mensen door langdurige financiële zorgen, gedesoriënteerd raken en als gevolg daarvan niet meer in staat zijn de gebruikelijke verantwoordelijkheden in de huidige maatschappij te dragen. Mentorschap biedt de mogelijkheid, middels een intensieve begeleiding, hen te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, eventueel aangevuld met een doorverwijzing naar de juiste hulpinstanties.

Door te leren van het verleden, het aanleren van nieuwe vaardigheden voor een gezonde levensstijl en het stellen van nieuwe toekomstdoelen, zijn wij van mening behulpzaam te kunnen zijn om de basis te leggen voor een gezonde financiële toekomst.

Bron & informatie:
Belana
Bewerkt: Maandag 25 April 2016
Gepost: Maandag 25 April 2016