persbericht

Band Beans and Fatback uit Hoorn scoort deal met Apple

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12468 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

iphone beans fatback

De Hoornse band Beans & Fatback sluit superdeal met Apple die een van hun n ummers in de nieuwe IPhone commercial gebruikt. Eerder speelden ze al een rol in de muziek onder populaire serie ‘Suits’ en werd het nummer ‘Heroine Lovestruck’ in de trailer voor de film ‘Hail, Caesar’ (Coen Brothers) geplaatst.

Hoe komt een Nederlandse groep aan zo'n superdeal?  "We hebben een goede Nederlandse publisher, die nauw contact onderhoudt met Amerikaanse bureaus die de muziek regelen voor commercials. Soms weten zulke bureaus precies wat ze willen, dan moet er bijvoorbeeld per se een koebel in, vaker geven ze alleen een sfeer aan. Onze muziek, die nogal Amerikaans klinkt, past er vaak precies in. Het nummer Use Me is al meerdere keren gebruikt."

"Aangezien we altijd met negen man op pad zijn, is het fijn dat er ook andere inkomstenbronnen zijn. Of we na dit met Apple nooit meer hoeven te werken? Een bedrag ga ik niet noemen. Maar het is heel goed, dat mag je wel weten.” liet zanger Onno Smit onlags aan Metro weten.

Bron & informatie:
beansandfatback.com
Bewerkt: Donderdag 03 Maart 2016
Gepost: Donderdag 03 Maart 2016